|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 9:18:28   
BOLHICA2004
Vprašanje bo malo noro, ampak druge rešitve ne najdem....
Ali je mogoče napisati pismo za svojega otroka, ki bi ga naj prejel čez npr. 20 let ali po moji smrti, ga overiti in pustiti pri odvetniku oz. notarju?

Vsak nasvet mi bo prav prišel!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 9:22:52   
india
Mislim da ja, sploh če ima kakšno pravno vsebino:zmeden::zmeden::zmeden:, bo pa po mojem najbolj, da se kar na kakšnega notarja obrneš ali na brezplačen odvetniški nasvet tukaj na netu, najdeš jih kar nekaj na Najdi.si.
:miska:

(odgovor članu BOLHICA2004)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 9:24:18   
ZARA
ja, se strinjam z Misko,ponavadi so take stvari deponirane pri notarjih...

Neposredna povezava do sporočila: 3
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 9:28:21   
KIRA
jaz sem naredila oporoko - sam je še nisem nesla overit. notri lahkodaš kaj češ - od pisem, do slik ali pa seznama, kaj naj otrok prejme itd....
deponira se pa pri notarju ali odvetniku - ali pa če imaš recimo svoj trezor, daš notarju točna navodila, kaj naredit ob smrti. tu je več možnosti, ampak vsak malo drugače prakticira. pri nas v prekmurju recimo tega skoraj ni, praktično na nuli so te oporoke itd.
zato je tudi še nisem nikamor nesla - se mi ne mudi, pa še spremenim jo lahko če hočem. ko je pa že overjena pa lahko samo še dodatke delaš.
jo pa imam deponirano v tisti knjigi - za dojenčka - za spomin, oz v eni mapi poleg. tako da imam vse urejeno - za vsak slučaj, če bi se kaj zgodilo. notri sem točno napisala kako si kaj predstavljam glede "zapuščine", ki je sicer ni dosti - imamo pa vsi police življenjskega zavarovanja. tako da se ve kdo kaj dobi in da te police sploh obstojajo. seveda sem navedla številke - za vsak slučaj, če bi se katera od polic izgubila - to se pol da preverit pri ustrezni zavarovalnici.

Lp:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 9:33:23   
Anonimen
Upam, da ni kaj narobe...

Neposredna povezava do sporočila: 5
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 9:42:05   
TARA in MAJ
to pa ne razumem:zmeden2:zakaj čez 20let:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 10:42:36   
BOLHICA2004
Ja, je marsikaj narobe, zato pa se želim zaščititi s pismom, ki bi ga prejel moj sin in policija v primeru, da se mi kaj zgodi!
Imam zlatega 5-mesečnega sina. Ker se z možem res veliko prepirava že odkar sem zanosila, se bova verjetno ločila! On želi sina zase, jaz pa seveda tega ne dovolim, saj pripada materi. Rekla sem, da samo preko mojega trupla ga dobi in je rekel, če pa tako, pa bo tako!

Neposredna povezava do sporočila: 7
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 10:44:40   
ZARA
ojoj BOLHICA....pol je pa res pametno,da se zascitis,ce je situacija tako dalec!!
Drzim pesti...

lp

Neposredna povezava do sporočila: 8
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 10:46:55   
TARA in MAJ
otrok po ločitvi avtomatično pripada materi zato se nimaš kaj bati grožnje ki jih govori tvoj mož(res ga ne poznam-lahko je hujše)pa so vrjetno besede v prazno,pomoje te s tem hoče le prestrašit.

Pa srečno:angel:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 10:55:55   
tina a
Bolhica v kolikor sumiš ali misliš da bi ti lahko kaj naredil se pozanimaj na centru za soc. delo za varno hišo ali pa materinski dom.

Vso srečo in miren ločitveni postopek.
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 12:28:44   
Anonimen
Kolikor vem, so se razmere z zakonom toliko spremenile, da ni treba več čakati, da ti kdorkoli dejansko kaj naredi, ampak se lahko zaščitiš že prej. Naprimer s prepovedjo približevanja. Vprašaj odvetnike!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 12:31:42   
KIRA
se strinjam s splišni. če ti grozi in se ga bojiš, naj sodišče izda prepoved.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 12
   PRAVNA POMOČ!!!
9.2.2005 13:43:40   
Teya
SOS telefon: 080 1155
pokliči! izgubit nimaš kaj!
SREČNO IN POGUMNO!

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

TV
Lelly28 RR

koliko časa dnevno vaš otrok gleda TV?

ne gleda (premajhen) (20%)

do 30 min (60%)

1-2h (0%)

več kot 2h (20%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!