|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 15:59:59   
rose22

Pred priblizno dvema mesecima sem imela takoj po zanositvi SS.Zdaj mi M zamuje 4 dni.Prsi so bolece,spika me po jajcnikih,obcasno se pojavlja spodaj bolecina,ki je ne znam razlozit,ampak ni podobna tisti pri M,test BC 3x negativen,1x,zelo cuden rezultat kot da bi hotel biti pozitiven pa ne bi hotel bit,skratka zelo zelo rahel:roza:,krvni testi cudni.Kot so mi v lab.povedali je rezultat rizicen.Se pravi ne ve se ali sem ali ne.Jaz sem cist na tleh,zelo pa si zelim da bi bilo :roza: in da bi tudi jaz lahko oznanila da bomo imeli:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 16:03:24   
KMALU
Ce si noseca in pravijo, da je rezultat rizicen, lahko to pomeni tudi izvenmaternicno nosecnost- v tem primeru je skoraj vedno potrebno narediti abrazijo..

Druga moznost pa je, da si zanosila malo pozneje kot sama mislis in zaradi tega v krvi se ni dovolj nosecniskega hormona....

Pocakaj kaksne 3 dni ali se vec ( ce zdrzis ) in ce ne pride M, spet naredi test...

Srecno

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 22:23:48   
Medvedka
Oj!

Po mojem iz krvnih preiskav ne morejo reči, da je nosečnost izvenmaternična - to lahko po mojem ugotovi samo ginekolog z ultrazvokom.
Tudi jaz bi rekla, da si zanosila kasneje, to se pravi, da si imela ovulacijo kasneje, kot bi pričakovala glede na prejšnje cikluse in se ti zato test ni dodobra obarval. Naredi še en test čez nekaj dni.
Držim pesti za :modri: in da bi bilo vse v redu!

LP

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ DEKLETA
21.8.2005 22:57:58   
KMALU
Zaradi enega ss-ja so meni, ko sem zanosila, tri dni zaporedoma jemali kri, da bi videli, ce stevilo hornmonov narasca. Ce normalno narasca, je nosecnost ok. Ce pa stevilo hormonov iz dneva v dan ne narasca dovolj, potem pa je to lahko znak za izvenmaternicno nosecnost.
Tako da- s krvnimi testi se da ugotoviti ali je nosecnost normalna ali izvenmaternicna- ni mi pa jasno zakaj ti niso povedali kaj pomeni, da je rizicno... Zakaj pa nisi nic vprasala?

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOČ DEKLETA
22.8.2005 23:25:24   
rose22
Danes bomo pa :((:((:((:((Sem naredla se en test ki je cist ocitno negativen,poleg tega sem si dala spet testirat kri,pa je zelo ociten padec HCG hormona.Ampak ni mi jasno zakaj bi pol bil sploh prisoten v telesu ce ni nosecnosti.
Lep pozdrav vsem sreckam,ki jim je uspelo

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POMOČ DEKLETA
22.8.2005 23:33:35   
stuhica
po mojem mnenju bi bilo pametno počakati še kak dan in ponovno narediti oba testa! Če so ti naredili krvnega in je Beta HCG prisoten v veliki meri npr. 1600 potem si noseča. ( že naslednji dan oz. čez dva dni mora biti veliko večji)

V primeru da ti po dveh dneh hormon v krvi HCG naraste zelo malo potem je lahko IMN, če ti pa hormon naraste za veliko več recimo 600 ali 800 pa je nosečnost lahko normalna! Tako mi je povedal moj G, ker sem jaz imela IMN ampak so mi jo ugotovili na UZ!
Po krvi se tudi lahko ugotovi IMN ni pa nujno, boljše pa je UZ!

lp

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.11.2007 15:55:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......