|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ
5.7.2005 18:15:53   
CIPRESA
Še eno vprašanje ki me razjeda že cel teden. Ali je imela katera to težavo, da je mogla po ene 3X na dan na velko potrebo proti koncu???? Mislim to je pa višek pa saj nič takega ne jem ampak skos me po malo šraufa in pol :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: do WC-ja.

Kaj je to???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ
5.7.2005 18:22:39   
Sash
:ups: Cipresa to se dogaja tudi meni. In vsako spremembo, ki se mi dogaja upam, da je to to. Že nestrpno čakamo tega najinega prvega :angel:.
Upam, da nama katera reče, da so to mogoče tisti prvi znaki :)-! Moj :love: že komaj čaka, da me pelje v porodnišnico, sama pa komaj čakam :duda: pa bomo vsi v 9nebesa!
Srečno!
:sloncek::nosecka:Sash:kuza:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ
5.7.2005 18:23:33   
smrka
Se ena ki hodi vcasih po 3 krat na wc na ta velko potrebo.
:nosecka:38t

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ
5.7.2005 18:26:51   
Anonimen
Hej, Cipresa!
Pri meni je bilo isto. Ampak sem imela celo nosečnost zlo redno prebavo...3x na kakanje na dan:bravo:

Lahko, da je to to...držim pesti!!!

Pa zapomni si: POPADEK JE TVOJ PRIJATELJ :bravo:
da ne boš tko kot jaz ...

T.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOČ
5.7.2005 19:03:05   
CIPRESA
O tinka naj se izpolnijo tvoje besede!!!

Ja vsako spremembo takoj opazim pa nevem no mogoče že mal preveč jamram sam vse me že tolk boli pa noge po stegnih mam tak občutek kot da nimam nič mišic kar švoh so, pa špikanje, pa danes je še :duda: čist miren in nič ni od njega.
Saj vem imam še 20 dni do konca pa sem mal nestrpna.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POMOČ
5.7.2005 19:10:33   
lana 5
Draga Cipresa mogoče pa je to to. Bom se zate držala pestke in upala da :kuza: po svojo :duda:.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......