POMOČ (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

CIPRESA -> POMOČ (5.7.2005 18:15:53)

Še eno vprašanje ki me razjeda že cel teden. Ali je imela katera to težavo, da je mogla po ene 3X na dan na velko potrebo proti koncu???? Mislim to je pa višek pa saj nič takega ne jem ampak skos me po malo šraufa in pol :kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza: do WC-ja.

Kaj je to???

Sash -> POMOČ (5.7.2005 18:22:39)

:ups: Cipresa to se dogaja tudi meni. In vsako spremembo, ki se mi dogaja upam, da je to to. Že nestrpno čakamo tega najinega prvega :angel:.
Upam, da nama katera reče, da so to mogoče tisti prvi znaki :)-! Moj :love: že komaj čaka, da me pelje v porodnišnico, sama pa komaj čakam :duda: pa bomo vsi v 9nebesa!
Srečno!
:sloncek::nosecka:Sash:kuza:

smrka -> POMOČ (5.7.2005 18:23:33)

Se ena ki hodi vcasih po 3 krat na wc na ta velko potrebo.
:nosecka:38t

Anonimen -> POMOČ (5.7.2005 18:26:51)

Hej, Cipresa!
Pri meni je bilo isto. Ampak sem imela celo nosečnost zlo redno prebavo...3x na kakanje na dan:bravo:

Lahko, da je to to...držim pesti!!!

Pa zapomni si: POPADEK JE TVOJ PRIJATELJ :bravo:
da ne boš tko kot jaz ...

T.

CIPRESA -> POMOČ (5.7.2005 19:03:05)

O tinka naj se izpolnijo tvoje besede!!!

Ja vsako spremembo takoj opazim pa nevem no mogoče že mal preveč jamram sam vse me že tolk boli pa noge po stegnih mam tak občutek kot da nimam nič mišic kar švoh so, pa špikanje, pa danes je še :duda: čist miren in nič ni od njega.
Saj vem imam še 20 dni do konca pa sem mal nestrpna.

lana 5 -> POMOČ (5.7.2005 19:10:33)

Draga Cipresa mogoče pa je to to. Bom se zate držala pestke in upala da :kuza: po svojo :duda:.

Stran: [1]