leah
|
Splišni veš,seveda,da kopmpliciram,če pa zadeve ne poznam,zato pa je ta forum,da se lahko koplicira,vpraša in tudi dobi odgovor.Seveda,da me skrbi,če pa se ji nosek kar noče in noče odmašit,ker vem,da tudi meni ni luštno imet zamašen nos,kaj šele njej,ker se ne zna useknit.Sicer pa nama gre verjetno malo na bolje,sva že kar nekaj smrkeljčka ven spravli.Pa še vedno ni to to Vročine pa verjetno res nima,ji je bilo najbrž zjutraj samo bolj vroče,ker je imela tudi rokice bolj tople kot sicer,zdaj ima pa normalne-bolj hladne.No take kot ponavadi. Jasna D,sej se mi je zdelo veš,da bo nekaj takega-se mi zdi,da sem enkrat nekje prebrala. Kar se pa maske tiče,sem pa že TOO LATE,ker je najujše smrkanje in kihaje za mano,vbistvu sem že full bolje,tako,da...jah... Mi je pa zato tako zoprno pediatrinjo klicat,ker je totalno zoprna,hladna,arogantna in meni osebno zelo neprimerna za opravljanje tega polica.Pa še v njene profi.sposonosti,od kar je mene,ko sem bila majhna skoraj zaj.(no sej me je,za dve leti)močno dvomim. Vem ,boste rekle naj jo zamenjam,vendar je nažalost edina pediatrinja v mojem kraju,ki se ukvarja s tako malimi dojenčki.Nažalost Seveda ob prvi priliki o menjam,če bo le mogoče. Je pa težko poslšat to smrkanje in ..ne vem kakšen izraz je za to...pa ne veš ako bi mali pomagal.
|