|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POLNA LUNA
25.2.2005 14:19:11   
RADOVEDNA
Je čas polne lune, zato jih meče. Kar brez skrbi drage mamice, berem, da jih kar nekaj noče spati, pa jokca ipd.
Saj bo, še kak dan ali dva, pa bo.

Držite se,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POLNA LUNA
25.2.2005 14:21:20   
Anonimen
Naša luna je delovala pred sinoči - sinoči pa je šla pa-pa!!! Opažam, da ima res kar vpliv na naše :duda:.

(odgovor članu RADOVEDNA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   POLNA LUNA
25.2.2005 14:29:36   
Miško
Pri nas je bila polna luna danes ponoči. Matija se je zbudil ob treh ponoči, potem sem pa podojila in navadno potem zaspi. Danes pa je bil kar buden. Jokal sicer ni, se je pa glasno pogovarjal, se vrtel v posteljici in se obračal iz hrbta na trebuh, ker pa nazaj še ne zna, začne čez nekaj časa na ves glas žnarit. No ob štirih mi je bilo dovolj, saj sem ga morala ves čas obračat nazaj, pa še spat nisem mogla, ker je ves čas godel, zato sem ga dala k sebi in potem sva lepo spala do osmih zjutraj. Upam, da je luna in ne neka nova pogruntavščina, ki mu bo postala všeč.

LP

Miško&Matija

Neposredna povezava do sporočila: 3
   POLNA LUNA
25.2.2005 15:22:57   
Magi*
pri nas je pa polna luna očitno delovala - name:( tamala je zaspala okol 10ih in spala, z vmesnim podojem ob 3.30, do 9.00. jaz sem se pa do 5.30 vrtela v postelji. zdaj sem pa ko zombi.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   POLNA LUNA
25.2.2005 15:32:57   
kaja11
Sem glih hotla vprašat če je polna luna... ko sem bil prejšnji mesec tri dni k zombi, me je kolegica opozorila na luno.... in evo.. ta mesec spet.. že dva dni me skos zbuja.. sploh ne vem kolikokrat ga podojim:( koliko je ura, nič ne vem. Ko se je danes ponoči že 100-tič zbudil in mu ponudim zizo... frajer se odloči, da to ni to:( kr neki je težil... hvala bogu, da se je tati zbudil in ga odnesel... sploh nisem več vedela kje imam glavo:(

Neposredna povezava do sporočila: 5
   POLNA LUNA
25.2.2005 15:33:02   
piščanc
še dobro, da sem prebrala tale post

zdaj je lahko polna luna kriva za mojo tečnobo :)-

Neposredna povezava do sporočila: 6
   POLNA LUNA
25.2.2005 16:15:59   
SILVA
Pri nas je bila včeraj,Matija je bil tok tečen da je joj.Nič mu ni pasalo,ne plazit,ne igrat,ne spat,ne jest,ne ven it,čisto nič.Danes je pa ko sonček.Tale luna nej gre nekam.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   POLNA LUNA
25.2.2005 17:01:36   
BUČKO
:grrr:oh ta luna na našga :angel:tut deluje,je bil sinoči ful nemiren dons mu pa nič ni prov:(pa saj bo jutri bolj upam:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   POLNA LUNA
25.2.2005 18:23:10   
sergeja26
tudi moj :angel: je bil včeraj in predvčerajšnim ves dan tak tečko; ponavadi spančka čez dan vsaj 2x po 2-3 urce, v teh dneh pa kar pokonci in zato je bil na sporedu tudi jokec, jokec, jokec; zaspančkal pa je šele po kopeli okol 22:30h in potem (hvalabogu) ponoč kr fajn spančkal;
bomo videli kaj bo danes; zdaj namreč dremucka :zaspan:
lp, sergeja

Neposredna povezava do sporočila: 9
   POLNA LUNA
26.2.2005 9:11:58   
Pupica
Pri naši princeski se je lunca poznala tam nekje do 4 meseca, sedaj je sicer malo izvenelo, pa vendar opažam, da je še vedno pod vplivom;)

Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?