POLNA LUNA (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

RADOVEDNA -> POLNA LUNA (25.2.2005 14:19:11)

Je čas polne lune, zato jih meče. Kar brez skrbi drage mamice, berem, da jih kar nekaj noče spati, pa jokca ipd.
Saj bo, še kak dan ali dva, pa bo.

Držite se,

Anonimen -> POLNA LUNA (25.2.2005 14:21:20)

Naša luna je delovala pred sinoči - sinoči pa je šla pa-pa!!! Opažam, da ima res kar vpliv na naše :duda:.

Miško -> POLNA LUNA (25.2.2005 14:29:36)

Pri nas je bila polna luna danes ponoči. Matija se je zbudil ob treh ponoči, potem sem pa podojila in navadno potem zaspi. Danes pa je bil kar buden. Jokal sicer ni, se je pa glasno pogovarjal, se vrtel v posteljici in se obračal iz hrbta na trebuh, ker pa nazaj še ne zna, začne čez nekaj časa na ves glas žnarit. No ob štirih mi je bilo dovolj, saj sem ga morala ves čas obračat nazaj, pa še spat nisem mogla, ker je ves čas godel, zato sem ga dala k sebi in potem sva lepo spala do osmih zjutraj. Upam, da je luna in ne neka nova pogruntavščina, ki mu bo postala všeč.

LP

Miško&Matija

Magi* -> POLNA LUNA (25.2.2005 15:22:57)

pri nas je pa polna luna očitno delovala - name:( tamala je zaspala okol 10ih in spala, z vmesnim podojem ob 3.30, do 9.00. jaz sem se pa do 5.30 vrtela v postelji. zdaj sem pa ko zombi.

kaja11 -> POLNA LUNA (25.2.2005 15:32:57)

Sem glih hotla vprašat če je polna luna... ko sem bil prejšnji mesec tri dni k zombi, me je kolegica opozorila na luno.... in evo.. ta mesec spet.. že dva dni me skos zbuja.. sploh ne vem kolikokrat ga podojim:( koliko je ura, nič ne vem. Ko se je danes ponoči že 100-tič zbudil in mu ponudim zizo... frajer se odloči, da to ni to:( kr neki je težil... hvala bogu, da se je tati zbudil in ga odnesel... sploh nisem več vedela kje imam glavo:(

piščanc -> POLNA LUNA (25.2.2005 15:33:02)

še dobro, da sem prebrala tale post

zdaj je lahko polna luna kriva za mojo tečnobo :)-

SILVA -> POLNA LUNA (25.2.2005 16:15:59)

Pri nas je bila včeraj,Matija je bil tok tečen da je joj.Nič mu ni pasalo,ne plazit,ne igrat,ne spat,ne jest,ne ven it,čisto nič.Danes je pa ko sonček.Tale luna nej gre nekam.

BUČKO -> POLNA LUNA (25.2.2005 17:01:36)

:grrr:oh ta luna na našga :angel:tut deluje,je bil sinoči ful nemiren dons mu pa nič ni prov:(pa saj bo jutri bolj upam:sloncek:

sergeja26 -> POLNA LUNA (25.2.2005 18:23:10)

tudi moj :angel: je bil včeraj in predvčerajšnim ves dan tak tečko; ponavadi spančka čez dan vsaj 2x po 2-3 urce, v teh dneh pa kar pokonci in zato je bil na sporedu tudi jokec, jokec, jokec; zaspančkal pa je šele po kopeli okol 22:30h in potem (hvalabogu) ponoč kr fajn spančkal;
bomo videli kaj bo danes; zdaj namreč dremucka :zaspan:
lp, sergeja

Pupica -> POLNA LUNA (26.2.2005 9:11:58)

Pri naši princeski se je lunca poznala tam nekje do 4 meseca, sedaj je sicer malo izvenelo, pa vendar opažam, da je še vedno pod vplivom;)

Stran: [1]