|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PEg Perego - Prima Papa
6.1.2006 20:38:29   
pika_b
Pozdravljene!

Imamo eno vprašanje. In sicer smo v decembersi akciji BC kupili jedilni stolček PegPerego - Prima Papa.

Danes smo ga sestavili in  sem malce razočarana nad koleščki, ki se zelo slabo vrtijo. Stolček skorajda vlečeš ne voziš. A je to normalno, ali je kaj narobe s stolčkom oz. s koleščki? Se bodo bolje vrtela, ko se bo stolček nekaj časa uporabljal?
Upam, da ni bil to vzrok akcijske prodaje user posted image

Za odg. se vam že v naprej zahvaljujem!!!

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PEg Perego - Prima Papa
6.1.2006 20:49:04   
frutka_
Kolesa se težje vrtijo le takrat ko je kolo "zabremzano". Jaz sem ga tudi kupila v akciji ampka je vse okej. Tisto rdečo reč na koleščku sprosti, potisni gor, gre malo trše, pa bodo kolesa lepo peljala. Seveda pa se ne vozi tega stolčka tako kot voziček, ker so kolesa iz drugega materiala.

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2006 21:01:54   
pika_b
Ne da so zablokirane, ampak nemesto, da bi se  kolesa obrnila v smer vožnje, ostanejo v enakem položaju kot so bile pred prestavljanjem in stolček vlečeš namesto pelješ. To se dogaja pri zadnjih in sprednjih kolesih. Enostavno se ne postavijo v smer vožnje.

Po kakšni podlagi vozite stolčke, je to mogoče zaradi parketa?

lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.1.2006 21:23:02   
KODA
Naš stolček je star 4 leta in ni nobenega problema.Pri nas se koleščki z  lahkoto vrtijo.user posted image
Podlaga ni ovira.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
7.1.2006 8:10:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
7.1.2006 13:13:05   
frutka_
Jaz imam po celem stanovanju parket in kolesa grejo lepo, kot sem že napisala se to zgodi le kadar so zablokirana...si preverila?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.1.2006 14:03:50   
pika_b
Vse preverjeno. stolček sem obrnila na glavo in poskušala ročno zavrteti kolesa in gredo zelo trdo. Eno od kolesc moraš kar fajn potisnit da se zavrti, noben kolešček pa ne gre gladko, recimo da ga z roko zavrtiš in bi se vrtel, takoj zašteka.

bubabaya a si ti probala ročno zavrtet kolesca?

Saj ne vem, če naj grem nazaj?

lp

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Zanositev
Daise

Koliko casa ste potrebovale, da ste zanosile?

1 mesec (39%)

2 ali 3 mesece (19%)

4 do 6 mesecev (11%)

6 do 12 mesecev (6%)

1 do 2 leti (9%)

vec kot 2 leti (16%)

Število vseh glasov: 402

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!