PEg Perego - Prima Papa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

pika_b -> PEg Perego - Prima Papa (6.1.2006 20:38:29)

Pozdravljene!

Imamo eno vprašanje. In sicer smo v decembersi akciji BC kupili jedilni stolček PegPerego - Prima Papa.

Danes smo ga sestavili in  sem malce razočarana nad koleščki, ki se zelo slabo vrtijo. Stolček skorajda vlečeš ne voziš. A je to normalno, ali je kaj narobe s stolčkom oz. s koleščki? Se bodo bolje vrtela, ko se bo stolček nekaj časa uporabljal?
Upam, da ni bil to vzrok akcijske prodaje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Za odg. se vam že v naprej zahvaljujem!!!

lp

frutka_ -> RE: PEg Perego - Prima Papa (6.1.2006 20:49:04)

Kolesa se težje vrtijo le takrat ko je kolo "zabremzano". Jaz sem ga tudi kupila v akciji ampka je vse okej. Tisto rdečo reč na koleščku sprosti, potisni gor, gre malo trše, pa bodo kolesa lepo peljala. Seveda pa se ne vozi tega stolčka tako kot voziček, ker so kolesa iz drugega materiala.

pika_b -> RE: PEg Perego - Prima Papa (6.1.2006 21:01:54)

Ne da so zablokirane, ampak nemesto, da bi se  kolesa obrnila v smer vožnje, ostanejo v enakem položaju kot so bile pred prestavljanjem in stolček vlečeš namesto pelješ. To se dogaja pri zadnjih in sprednjih kolesih. Enostavno se ne postavijo v smer vožnje.

Po kakšni podlagi vozite stolčke, je to mogoče zaradi parketa?

lp

KODA -> RE: PEg Perego - Prima Papa (6.1.2006 21:23:02)

Naš stolček je star 4 leta in ni nobenega problema.Pri nas se koleščki z  lahkoto vrtijo.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Podlaga ni ovira.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.1.2006 8:10:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

frutka_ -> RE: PEg Perego - Prima Papa (7.1.2006 13:13:05)

Jaz imam po celem stanovanju parket in kolesa grejo lepo, kot sem že napisala se to zgodi le kadar so zablokirana...si preverila?

pika_b -> RE: PEg Perego - Prima Papa (7.1.2006 14:03:50)

Vse preverjeno. stolček sem obrnila na glavo in poskušala ročno zavrteti kolesa in gredo zelo trdo. Eno od kolesc moraš kar fajn potisnit da se zavrti, noben kolešček pa ne gre gladko, recimo da ga z roko zavrtiš in bi se vrtel, takoj zašteka.

bubabaya a si ti probala ročno zavrtet kolesca?

Saj ne vem, če naj grem nazaj?

lp

Stran: [1]