Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PERINATALNI DNEVNI CENTER V LJUBLJANSKI P... 8.5.2006 7:30:39
|
|
|
|
darjatimci
|
Jaz sem bila na dnevnem centru ko so mi delali aminocintezo in ko sem dobila inekcije za prezgodnji porod, ter preglede pri internistki.Meni ni bilo do branja,takrat moških ni bilo zraven, so nas pa pripeljali in nas prišli iskat.Kratkočasile smo se z pogovori in izmenjavo izkušenj.Bilo je lahko rečem zelo sproščeno, tako da kar brez skrbi.Zjutraj smo dobile zajtrk potem pa tudi kosilo.
|
|
|
|
RE: PERINATALNI DNEVNI CENTER V LJUBLJANSKI P... 8.5.2006 7:46:29
|
|
|
|
altati
|
ojla malaluna, kdaj pa greš tja? vse kar zanima tebe, zanima tudi mene! jaz moram biti tam jutri zjutraj ob 7.30 (torek). pa ti?
|
|
|
|
RE: PERINATALNI DNEVNI CENTER V LJUBLJANSKI P... 8.5.2006 7:47:16
|
|
|
|
tintara
|
Zivijo! Jaz sem bila tam v prvi nosecnosti, prav tako zaradi previsokega pritiska (skozi celo nosecnost). Zjutraj moras priti tja tesca, vzeli ti bodo kri in vodo (vsaj mislim, mal sem pozabila), nato dali zajtrk. Dobis pac posteljo in ce imas sreco kaksno klepetavo sosedo, ampak v vsakem primeru si vzami s seboj za brat. Dragega pusti doma oz naj te pripelje in nato odpelje. Cez dan imas pac nekaj pregledov odvisno, kaj ti je. Tebi bodo zagotovo namontirali napravo za merjenje pritiska (vsaj meni so jo) in ti ga nato merijo kako uro ai vec. Zmeri ti ga avtomatsko na 10 ali 20 minut, ne vem natancno. Jaz sem imela se UZ, da je preverila kolicino plodovnice, pa mere otroka, pretoke... Sla sem se na ocesno kliniko (pregled ozadja), ostalega pa mislim da ne. Ko dobis vse izvide, te pa domov posljejo (mislim da okoli 2h ali treh). Ni nic groznega. Takole, upam, da sem ti kaj pomagala in da sem bila pravocasna (mozno, da si tam ze danes). Lepo se imej.
|
|
|
|
RE: PERINATALNI DNEVNI CENTER V LJUBLJANSKI P... 8.5.2006 16:05:47
|
|
|
|
malaluna
|
Punce hvalal lepa za odgovore! Mi je takoj malo lažje, ko vem kaj lahko pričakujem. Tja grem v sredo zjutraj, tako da so mi vaši odgovori prišli precej prav. Tintara, če ti ni odveč in če ni preveč osebno, bi te prosila, če mi lahko zaupaš kakšno diagnozo so postavili tebi, kakšen pritisk si imela in kako se je vse skupaj končalo. Lahko mi pošlješ tudi zasebno sporočilo. Bom res zelo hvaležna! Vsem pa en LP!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?