tintara -> RE: PERINATALNI DNEVNI CENTER V LJUBLJANSKI PORODNIŠNICI (8.5.2006 7:47:16)
|
Zivijo! Jaz sem bila tam v prvi nosecnosti, prav tako zaradi previsokega pritiska (skozi celo nosecnost). Zjutraj moras priti tja tesca, vzeli ti bodo kri in vodo (vsaj mislim, mal sem pozabila), nato dali zajtrk. Dobis pac posteljo in ce imas sreco kaksno klepetavo sosedo, ampak v vsakem primeru si vzami s seboj za brat. Dragega pusti doma oz naj te pripelje in nato odpelje. Cez dan imas pac nekaj pregledov odvisno, kaj ti je. Tebi bodo zagotovo namontirali napravo za merjenje pritiska (vsaj meni so jo) in ti ga nato merijo kako uro ai vec. Zmeri ti ga avtomatsko na 10 ali 20 minut, ne vem natancno. Jaz sem imela se UZ, da je preverila kolicino plodovnice, pa mere otroka, pretoke... Sla sem se na ocesno kliniko (pregled ozadja), ostalega pa mislim da ne. Ko dobis vse izvide, te pa domov posljejo (mislim da okoli 2h ali treh). Ni nic groznega. Takole, upam, da sem ti kaj pomagala in da sem bila pravocasna (mozno, da si tam ze danes). Lepo se imej.
|
|
|
|