|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PEDIATRI VIČ-RUDNIK
28.8.2007 11:14:17   
mu
Ne vem ali imam samo jaz tako "srečo" z pediatri ali tudi katera od vas.Sedaj bom verjetno izpadla kot kakšna komplicirana mama ki hoče, da se vse vrti okoli njenega otroka a še zdaleč ni tako,saj mu kot vse ve želim le vse najboljše.Problem je v tem,da kadar koli kličem zdravnika se noben ne oglasi,ko pridem v sprejemno pisarno, vedno  dolgo čakam in tudi zadnjič se je ena mamica pred mano potožila da čaka že kar nekaj časa na sestro.Problem je tudi v tem,da ko imaš uro nisi na vrsti.Ne govorim 10-15 min se še da počakat ampak zadnjič med dopusti sem čakala 40 minut  z otrokom, ki ima komaj 4 mesece in na koncu nisva nič opravila ,ker se je sestra zmotila v datumu in sva jim prišla rečt samo dober dan.Namreč imela sva ceplenje.Na koncu je bilo rečeno,ko sva odhajala:" no saj bi ga lahko cepila apak je malo prekmalu,ne kar pojdita in pridita drugič.Sestri sem namreč povedala po telefonu kdaj je bil nazadnje cepljen.Tako sem bila  tugotna da sem jim zabrusila,da matematike jih pa jaz ne bom učila,če ne znajo na koledarju štet dnevov.Ko sva imela prvo ceplenje je bilo zelo soparno in tudi malčku je bilo zelo vroče,saj je bil čisto prepoten in je jokal da sem ga komaj potolažila in na koncu mi je zdravnica rekla naj grem ven ga potolažit,če želim da mi ga sploh cepijo.Vem, da imajo problem z pomanjkanjem zdravnikov a to ne pomeni,da njihova slaba volja vpliva na nas.Napeto vzdušje se še kako čuti ko stopiš skozi vrata.Rekle boste pa zamenjaj pediatra.Tudi to sem poizkušala a imajo vsi vse zasedeno poleg tega pa ni novorojenček in ima svojega zdravnika.Malo sem si olajšala dušo,ko sem vam napisala tole in me zanima ali sem samo jaz padla na mino ali tudi katera od vas ki hodite na vič.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PEDIATRI VIČ-RUDNIK
28.8.2007 12:35:36   
MLIN
No tudi mi imamo tako "srečo". Jaz tudi nisem zadovoljna in dobimo uro pa smo zadnjič čakali dve uri. Pa zadnjič je sin dobil alergijo na pik in je bil ves zatečen, pa sem klicala in prosila sestro, če bi lahko samo recept dobili za sirup proti alergiji, pa je rekla ja se morate priti pokazat. No čakali smo spet uro in pol, pridemo k zdravnici pa mi reče, ja saj ne bi bilo treba hodit sem in čakat bi lahko samo po recept prišli, to bi pa zdaj že lahko vedela saj ni prvič. Sem ji pa povedala kako je bilo in je rekla no bomo pa še malo poslušali in ušeska pogledali, da jih je malo opravičila (pa je bil drugače čist zdrav).
Pa sem enkrat tudi sedela nasproti sprejemnice še preden so prenavljali in je zvonil telefon, sestra pa lepo sedi in ne dvigne, pa ni delala drugega kot pospravljala kartoteke. Očitno se jim tudi telefona ne da dvignit. Do zdravnice pa po telefonu itak sploh ne prideš, ker so sestre vsevedke. Mi je tudi sestra rekla, ko je bil tamali doma čist hin, da se ji ne zdimo nujni primer in da imajo vse zasedeno. Šele, ko je mami potem klicala in ji povedala svoje smo pa takoj dobili uro (pa je bil kar resno bolan). Enkrat sem pa tudi dala že pritožbo, ker nimajo nobenega odnosa.
Tavečja gre pa zdaj v prvi razred in sem jo že na šolsko prestavila v upanju na boljše.

Pa tudi jaz ne kompliciram, sam nimajo ne reda, ne pravega odnosa.

LP

< Sporočilo je popravil MLIN -- 28.8.2007 12:36:37 >

(odgovor članu mu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PEDIATRI VIČ-RUDNIK
28.8.2007 12:45:00   
MarijaPo
Tudi mi hodimo v zdravstveni dom Rudnik in ker so vcasih na dopustu na Vic.
Res se precej caka in res imajo veliko dela.
So pa kljub temu prijazni in se zelo zavzamejo. Meni ta osebni pristop, ko se sestra res zasekira, ce ji kaj potozis, zelo ustreza. Zdravnica je tudi izjemno prijazna in kljub vsem peripetijam, ki smo jih imeli s podhranjenostjo nase Eve in smo tam stalno viseli, se je zelo zelo izkazala. Meni je sicer tudi zoprno cakat in grem zato ponavadi na sprehod z Evo, Igor pa medtem caka v cakalnici in me poklice, ko se mu zdi, da bomo kmalu na vrsti. Ko pa si enkrat na vrsti, si zdravnica vzame cas zate (zato tudi toliko prej cakas, ker si za vsakega vzame cas) in se otroku res posveti in vse 5x razlozi, da ne mores falit.
Ni vse crno!

(odgovor članu MLIN)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PEDIATRI VIČ-RUDNIK
28.8.2007 12:50:15   
felicia
Pozdravljene,

mi tudi hodimo na Vič in sicer imamo dr. Hočevarjevo. sicer smo bili na pregledu oz. posvetovalnici samo trikrat in imamo septembra prvo cepljenje vendar so do sedaj bili zelo vredu, celo oni so mene čakali in ne jaz njih. Dobr pa bi bilo da napišete katere zdravnike mate da na ta način pomagate drugim ki bodo šele izbirale zdravnike.

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PEDIATRI VIČ-RUDNIK
28.8.2007 13:18:03   
Kati81
Tudi mi imamo dr. Hočevarjevo insmo z njo zelo zadovoljni, jaz na Viču nisem nikoli čakala več kot 20 minut, cepljena je pa bila pri dr. Prenta, ki je tudi super, moram rečt da se res posvetijo otroku in se pogovorijo.


(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PEDIATRI VIČ-RUDNIK
28.8.2007 15:27:48   
suzolinka
Jaz tudi nisem bila zadovoljna. Samo prvič (pri 1 mesecu) smo bili takoj na vrsti (beri čakali samo 20 min). Drugič sva bila naročena zaradi kontrole teže in sva čakala 2 uri, ker je bilo na oddelku z bolnimi fuuul gužve in dokler ni zudravnica vseh zrihtala, smo mi zdravi čakali. Tretjič so naju PREZGODAJ naročili na 1. cepljenje. To sva sicer izvedela po uri in pol čakanja. Potem sem miljonkrat klicala za nov datum (takrat ga še ni vedela, ker so imeli zbrko s prenavljanjem prostorov in ni vedela kako bo naša dr. delala) pa jih nikakor nisem priklicala. Zato sem se odločila, da gremo drugam! Zdaj nimam pripombuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?