mu -> PEDIATRI VIČ-RUDNIK (28.8.2007 11:14:17)
|
Ne vem ali imam samo jaz tako "srečo" z pediatri ali tudi katera od vas.Sedaj bom verjetno izpadla kot kakšna komplicirana mama ki hoče, da se vse vrti okoli njenega otroka a še zdaleč ni tako,saj mu kot vse ve želim le vse najboljše.Problem je v tem,da kadar koli kličem zdravnika se noben ne oglasi,ko pridem v sprejemno pisarno, vedno dolgo čakam in tudi zadnjič se je ena mamica pred mano potožila da čaka že kar nekaj časa na sestro.Problem je tudi v tem,da ko imaš uro nisi na vrsti.Ne govorim 10-15 min se še da počakat ampak zadnjič med dopusti sem čakala 40 minut z otrokom, ki ima komaj 4 mesece in na koncu nisva nič opravila ,ker se je sestra zmotila v datumu in sva jim prišla rečt samo dober dan.Namreč imela sva ceplenje.Na koncu je bilo rečeno,ko sva odhajala:" no saj bi ga lahko cepila apak je malo prekmalu,ne kar pojdita in pridita drugič.Sestri sem namreč povedala po telefonu kdaj je bil nazadnje cepljen.Tako sem bila tugotna da sem jim zabrusila,da matematike jih pa jaz ne bom učila,če ne znajo na koledarju štet dnevov.Ko sva imela prvo ceplenje je bilo zelo soparno in tudi malčku je bilo zelo vroče,saj je bil čisto prepoten in je jokal da sem ga komaj potolažila in na koncu mi je zdravnica rekla naj grem ven ga potolažit,če želim da mi ga sploh cepijo.Vem, da imajo problem z pomanjkanjem zdravnikov a to ne pomeni,da njihova slaba volja vpliva na nas.Napeto vzdušje se še kako čuti ko stopiš skozi vrata.Rekle boste pa zamenjaj pediatra.Tudi to sem poizkušala a imajo vsi vse zasedeno poleg tega pa ni novorojenček in ima svojega zdravnika.Malo sem si olajšala dušo,ko sem vam napisala tole in me zanima ali sem samo jaz padla na mino ali tudi katera od vas ki hodite na vič.
|
|
|
|