|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PDP je 16.2., sem pa v 37/38 tednu???
13.2.2010 23:12:42   
Alči
Ja tako mi je zapisala moja G na zadnjem pregledu. Zadnja M je bila 12.5, pdp je izračunan na 16.2., ona pa meni v četrtek(11.2.) napiše v materinsko da sem v 37/38 tednu...zdaj mi ni več jasno kje se je ona zafrknila,  in na pregled me je naročila šele v četrtek-2 dni po roku....sem gledala za nazaj te njene tedne, pa se nikakor ne ujemajo,  njeni izračuni so adijo se mi zdi. A mi zna katera povedat....tut ko si sama zračunam, ali pa vnesem v koledarček (tega na RR), sem zdaj kao v 40 tednu.....Ker pri prvi nosečnosti so tedni štimali, rodila pa sem 7 dni čez rok.....A mi lahko katera kaj pametnega pove, ker jaz ne vem nič več....

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PDP je 16.2., sem pa v 37/38 tednu???
13.2.2010 23:15:42   
rija
kaj pa ma to sploh vezeuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2010 8:19:29   
Anonimen
lahko da je racunala od ovulacije in ne od prvega dneva zadnje menstruacije.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2010 9:10:30   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja pomoje zato, da nebi rodila hm...3 tedne po roku recimo..ker ubistvu ma rok čez 2 dni ne čez 2-3 tedne, kar pa je sedaj ankoncu velika razlika...
ja jst nevem na naslednjem pregledu ji povej, da nisi v 38 tednu ampak v 41..sej zdej ni panike še! Pa so ti kej datum spreminjali?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2010 9:13:20   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ja pomoje zato, da nebi rodila hm...3 tedne po roku recimo..ker ubistvu ma rok čez 2 dni ne čez 2-3 tedne, kar pa je sedaj ankoncu velika razlika...
ja jst nevem na naslednjem pregledu ji povej, da nisi v 38 tednu ampak v 41..sej zdej ni panike še! Pa so ti kej datum spreminjali?

ja pa pravim...nima veze. rok ima jutri. in od jutri se šteje višek.

...vox populi...

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2010 9:21:47   
tejči28
mogoče pa boš itak že prej dobila popadke in ne boš rabla več hodit na pregled.Ker rok imaš 16.2. tudi po mojih izračinuh.Eh,te zdravnice oz.sestre  so včasih tudi hecne.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2010 9:57:47   
Jessy
Jaz bi se šla na jutrijšnji dan normalno pokazat v P, kot se to počne, ne glede na izračune tvoje G. V porodnišnici povej, da njeni tedni ne držijo in je. Potem pa še G omeni, ko boš pri njej na pregledu.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2010 22:09:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Alči

Ja tako mi je zapisala moja G na zadnjem pregledu. Zadnja M je bila 12.5, pdp je izračunan na 16.2., ona pa meni v četrtek(11.2.) napiše v materinsko da sem v 37/38 tednu...zdaj mi ni več jasno kje se je ona zafrknila,  in na pregled me je naročila šele v četrtek-2 dni po roku....sem gledala za nazaj te njene tedne, pa se nikakor ne ujemajo,  njeni izračuni so adijo se mi zdi. A mi zna katera povedat....tut ko si sama zračunam, ali pa vnesem v koledarček (tega na RR), sem zdaj kao v 40 tednu.....Ker pri prvi nosečnosti so tedni štimali, rodila pa sem 7 dni čez rok.....A mi lahko katera kaj pametnega pove, ker jaz ne vem nič več....

Kdaj si pa porodniško začela?  Računaj po tem, drugače se je pa res zmotila.

(odgovor članu Alči)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2010 9:04:24   
polho3006

Kje pa imaš gin. Je ta mogoče it Ce, ker moja kolegica je bila proti koncu nosečnosti noseča vedno manj tednov, tako da...user posted image user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.2.2010 9:30:04   
mucica2

Pozdravljena.

Kot vidim imaš rok na isti dan kot jaz. Ampak meni je G vedno napisala prave tedne. To se pravi da sva danes noseči 39 tednov in 6 dni, jutri stopiva v 41. teden (točno 40 tednov). Porodniško sem pa glede na PDP nastopila 19.1.

Mi je pa moja G na zadnjem pregledu povedala, da od zdej naprej pa imam preglede v porodnišnici, in sicer jutri ko je rok. Sem pa iz Celja. Upam da sem ti kaj pomagala. Jaz bi na tvojem mestu jutri odšla v P na pregled. Po moje se je tvoja G zmotila.

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.2.2010 9:26:03   
Alči
Hej punce, hvala vam za odgovore...no vmes sem rodila, ravno na valentinovo, super je šlo, mnogo lažje kot 1. Ena je prašala če ja ta G iz CE, ne ne ni, to je gospa Križaj iz LJ! Lp vsem

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.2.2010 9:56:47   
divans1
Alči, iskrene čestitke!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.2.2010 14:23:08   
tejči28
Alči čestitam,pol si že naslednji  dan rodila!user posted image user posted image user posted image Bravo.
Sem se spraševala kaj je s teboj,no zdaj vem....

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

mizar
anjasa

ali so mizarji res deklice za vse

da (24%)

ne (37%)

ne vem (39%)

Število vseh glasov: 241

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!