mucica2 -> RE: PDP je 16.2., sem pa v 37/38 tednu??? (15.2.2010 9:30:04)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alči Ja tako mi je zapisala moja G na zadnjem pregledu. Zadnja M je bila 12.5, pdp je izračunan na 16.2., ona pa meni v četrtek(11.2.) napiše v materinsko da sem v 37/38 tednu...zdaj mi ni več jasno kje se je ona zafrknila, in na pregled me je naročila šele v četrtek-2 dni po roku....sem gledala za nazaj te njene tedne, pa se nikakor ne ujemajo, njeni izračuni so adijo se mi zdi. A mi zna katera povedat....tut ko si sama zračunam, ali pa vnesem v koledarček (tega na RR), sem zdaj kao v 40 tednu.....Ker pri prvi nosečnosti so tedni štimali, rodila pa sem 7 dni čez rok.....A mi lahko katera kaj pametnega pove, ker jaz ne vem nič več.... Pozdravljena. Kot vidim imaš rok na isti dan kot jaz. Ampak meni je G vedno napisala prave tedne. To se pravi da sva danes noseči 39 tednov in 6 dni, jutri stopiva v 41. teden (točno 40 tednov). Porodniško sem pa glede na PDP nastopila 19.1. Mi je pa moja G na zadnjem pregledu povedala, da od zdej naprej pa imam preglede v porodnišnici, in sicer jutri ko je rok. Sem pa iz Celja. Upam da sem ti kaj pomagala. Jaz bi na tvojem mestu jutri odšla v P na pregled. Po moje se je tvoja G zmotila.
|
|
|
|