Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PCT, ima katera izkušnje 23.9.2004 9:06:21
|
|
|
|
IZADORA
|
Oh, kako sem zalostna, ker mi nobena ne odgovori. Se pravi bom morala sama probati kako toizgleda, brez da bi v naprej vedela. :((:((:((:((:((:((:((
|
|
|
|
PCT, ima katera izkušnje 23.9.2004 9:11:18
|
|
|
|
anadejka
|
Joooj Iza ne bit žalostna.Oprosti ampak jaz tudi ne vem,me pa to tudi mene ful zanima.Počakaj še malo,sigurno se bo našla kakšna punca ki ti bo znala to odgovoriti. Na ti:rozica:,pa ne bit žalostna,sej bo.
|
|
|
|
PCT, ima katera izkušnje 23.9.2004 13:16:40
|
|
|
|
Lučka*
|
Izadora, najverjetneje misliš na postkoitalni test(upam, da sem prav napisala). Po odnosu, nevem po koliko urah (to boš povedala na pregledu), ti bo G z materničnega vratu odvzel malo sluzi in videl ali je in koliko plavalčkov je preživelo. Nič ni hudega. Lp Lučka
|
|
|
|
PCT, ima katera izkušnje 23.9.2004 13:18:47
|
|
|
|
pika74
|
No vidiš, IZADORA:rozica:, pa si dočakala odgovor:bravo::bravo::bravo:. Jaz tud nisem vedla, kaj je to. Drugač bi ti zihr kej napisala:). Lp, Pika74 :metulj:
|
|
|
|
PCT, ima katera izkušnje 23.9.2004 13:19:35
|
|
|
|
IZADORA
|
:rozica: za odgovor. Se pravi ni nic hudedga, priblizno tako, kot jemanje brisa za pap. Hvala in cauci, Iza:sloncek:
|
|
|
|
PCT, ima katera izkušnje 24.9.2004 14:09:04
|
|
|
|
danaja1
|
IZA! JAZ SEM BILA TUDI NA KLOMIFENU PA NIČ NISO TESTIRALI KOLIKO PLAVALCEV JE OSTALO. KATEREGA G PA IMAŠ V KR?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
ime na Skatarincatinca77Kaj vam je lepše?Sara (
47%)
Sabrina (
7%)
Stella (
22%)
Sofia (
23%)
Število vseh glasov: 239Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!