PCT, ima katera izkušnje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

IZADORA -> PCT, ima katera izkušnje (22.9.2004 21:22:23)

Hello,

Kot sem ze napisala, sem ta mes 1. na klomifenu in sredi ciklusa mi bo G naredil PCT test... vecer prej morava imeti odnos :love: in potem stestira, koliko plavalckov :duda: je prezivelo.

A ima katera od vas kaj izkusenj s tem? Kako to poteka, kaj pa lahko s tem testom ugotovijo :zmeden:?

Tenks, Iza :sloncek:

IZADORA -> PCT, ima katera izkušnje (23.9.2004 9:06:21)

Oh, kako sem zalostna, ker mi nobena ne odgovori.
Se pravi bom morala sama probati kako toizgleda, brez da bi v naprej vedela.

:((:((:((:((:((:((:((

anadejka -> PCT, ima katera izkušnje (23.9.2004 9:11:18)

Joooj Iza ne bit žalostna.Oprosti ampak jaz tudi ne vem,me pa to tudi mene ful zanima.Počakaj še malo,sigurno se bo našla kakšna punca ki ti bo znala to odgovoriti.

Na ti:rozica:,pa ne bit žalostna,sej bo.

Lučka* -> PCT, ima katera izkušnje (23.9.2004 13:16:40)

Izadora, najverjetneje misliš na postkoitalni test(upam, da sem prav napisala). Po odnosu, nevem po koliko urah (to boš povedala na pregledu), ti bo G z materničnega vratu odvzel malo sluzi in videl ali je in koliko plavalčkov je preživelo. Nič ni hudega.

Lp Lučka

pika74 -> PCT, ima katera izkušnje (23.9.2004 13:18:47)

No vidiš, IZADORA:rozica:, pa si dočakala odgovor:bravo::bravo::bravo:. Jaz tud nisem vedla, kaj je to. Drugač bi ti zihr kej napisala:).

Lp,
Pika74
:metulj:

IZADORA -> PCT, ima katera izkušnje (23.9.2004 13:19:35)

:rozica: za odgovor. Se pravi ni nic hudedga, priblizno tako, kot jemanje brisa za pap.
Hvala in cauci, Iza:sloncek:

danaja1 -> PCT, ima katera izkušnje (24.9.2004 14:09:04)

IZA!
JAZ SEM BILA TUDI NA KLOMIFENU PA NIČ NISO TESTIRALI KOLIKO PLAVALCEV JE OSTALO.
KATEREGA G PA IMAŠ V KR?

IZADORA -> PCT, ima katera izkušnje (26.9.2004 10:07:36)

Danaja, zdaj sem malo bolj poucena.
Ta test baje sicer ze opuscajo, ker ni osnova za kaksna posebna zdravljenja. Vzamejo bris in vidijo rezultat, moj je bil po zagotovilu G odlicen :bravo:. Folikel pa sem pridelala le en samcat. Bomo videli, ce je bil zadosten :miska:.

G, ki me spremlja pri teh akcijah je kar dr Reš in ti ga srcno priporocam.

lp :rozica:

Stran: [1]