Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
PA KAJ JE TO NORMALNO????? 17.6.2005 14:02:59
|
|
|
|
emaa
|
celo poletje, ta je pa mal huda, kaj moraš crknit vmes, da te pogleda, al pa kako fajno spolno prenosljivo bolezen staknit, da si vredna pregleda, grdo od njih:grrr:
|
|
|
|
PA KAJ JE TO NORMALNO????? 17.6.2005 14:05:03
|
|
|
|
Mijavček
|
Jaz sem čakala na redni pregel 3 mesece, pa niso bili dopusti... Najbrž je taka gužva, zato naročajo verjetno amo nujne primere... O našem zdravstvu pa itak nima smisla več nucat tipk,... (smeško z macolo po glavi) Ena moja kolegica je mela ss aprila, pa so ji hkrati še miome odkril, pa je naročena na pregled šele konec avgusta,... Za popi...!
|
|
|
|
PA KAJ JE TO NORMALNO????? 17.6.2005 14:17:33
|
|
|
|
hati
|
joj..so norci..ampak res.... jaz sem zdejle klicala v splošno ambulanto... peče me voda...za umrt..najbrž spet vnetje mehurja.... no in sem sam želela dat vodo, da mi jo pregledajo..in ker sem pač v službi, sem upala da to lahko naredim kar tukaj...ampak ne..v kraju bivanja.... in zdej .... bom do ponedeljka trpela, ker to ne spada med urgentne zadeve in lahko pridem samo kot samoplačnik... aja pa še m bom dobila v nedeljo...tko da s pregledom ne bo nič... v rit bi jih sunla vse po vrsti... ma prov res...škoda besed....
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?