PA KAJ JE TO NORMALNO????? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

moni30 -> PA KAJ JE TO NORMALNO????? (17.6.2005 14:01:18)

Ravnokar sem klicala g, da bi se naročila za pregled. Pa mi sestra ful kul reče, da ne naročajo do jeseni, ker so dopusti! Pa bi še mogoče požrla, če ne bi že več kot 2 meseca klicala, pa je zdravnica nonstop na bolniški.

Pa za koga vraga imamo izbrane zdravnike, če ne moremo do njih?

Pa če bi vedela da imajo zdravniki lahko kar 3 mesece dopusta, bi jaz tud šla medicino študirat:(:zmeden:

emaa -> PA KAJ JE TO NORMALNO????? (17.6.2005 14:02:59)

celo poletje, ta je pa mal huda, kaj moraš crknit vmes, da te pogleda, al pa kako fajno spolno prenosljivo bolezen staknit, da si vredna pregleda, grdo od njih:grrr:

Mijavček -> PA KAJ JE TO NORMALNO????? (17.6.2005 14:05:03)

Jaz sem čakala na redni pregel 3 mesece, pa niso bili dopusti...
Najbrž je taka gužva, zato naročajo verjetno amo nujne primere...
O našem zdravstvu pa itak nima smisla več nucat tipk,... (smeško z macolo po glavi)

Ena moja kolegica je mela ss aprila, pa so ji hkrati še miome odkril, pa je naročena na pregled šele konec avgusta,...

Za popi...!

hati -> PA KAJ JE TO NORMALNO????? (17.6.2005 14:17:33)

joj..so norci..ampak res.... jaz sem zdejle klicala v splošno ambulanto... peče me voda...za umrt..najbrž spet vnetje mehurja.... no in sem sam želela dat vodo, da mi jo pregledajo..in ker sem pač v službi, sem upala da to lahko naredim kar tukaj...ampak ne..v kraju bivanja.... in zdej .... bom do ponedeljka trpela, ker to ne spada med urgentne zadeve in lahko pridem samo kot samoplačnik... aja pa še m bom dobila v nedeljo...tko da s pregledom ne bo nič... v rit bi jih sunla vse po vrsti... ma prov res...škoda besed....

SašaR -> PA KAJ JE TO NORMALNO????? (17.6.2005 15:47:47)

Ja, ja, kako vas razumem! Pri nas je edini normalni edino G, ki te naroči v parih dneh če je nujno, sicer pa vedno v 14 - 21 dneh (za navaden pregled)!
Drgač pa še na bolniško (spremstvo) čakaš cel teden in potem ugotoviš da so ti datum spremstva narobe napisali!:grrr: Halo!!!!

Stran: [1]