Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 7.1.2011 18:49:40
|
|
|
|
svetlomodra
|
pofotkaj vse cunjice in jih daj v mapce z imenom lastnika cunjice. preprosto, ni kaj. digitalni fotoaparati znajo biti še kako uporabni; npr. tudi ko želiš razstavit nek aparat, ali kaj čačkat po računalniku,....
|
|
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 7.1.2011 19:14:56
|
|
|
|
Freya88
|
Nabavi si tiskalnik nalepk... ni ga boljsega:) Drugace pa glede kulija... mislim da bi se pri 60°C zbrisal...
< Sporočilo je popravil Freya88 -- 7.1.2011 19:15:29 >
|
|
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 7.1.2011 21:10:30
|
|
|
|
Najki
|
Jaz sem zarezala vogale etiket. Za eno prijateljico sem odrezala vogalcek, za drugo sem zarezala trikotnik, lahko pa nasijes krizec ali crko. Bom pa svoje tudi zarezala, predno jih posodim naprej, vsaj tiste, ki jih zelim nazaj.
< Sporočilo je popravil Najki -- 7.1.2011 21:12:10 >
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 7.1.2011 21:48:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jih pofotkala in jih na kompu spravila v mapce poimenovane po osebi, ki mi je cunje posodila ... meni se je to zdelo najbolj simpel, ker se mi res ni dalo na vsako etiketo pisat al pa kaj šivat.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.1.2011 22:25:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 8.1.2011 7:25:25
|
|
|
|
naja17
|
Jaz sem tega dobila kar precej, nekatere so že označene od prej, ampak ne bi bila rada ravno jaz tista kot npr. pr Mileni... Samo vse to fotkat, mi je pa tud fuuuuullll Ok, z eno sva se zmenili, da pr etiketi en vogalček odrežem, to mi je kul, sam ostalim pa ne morem, k bom spet mešala Nič bom mal vse skup skombinirala nekak
|
|
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 8.1.2011 17:02:17
|
|
|
|
vicki
|
pred desetimi leti ko si še misliti nisem upala, da bom kdaj imela fotoaparat sem vzela zvezek v roke, pa zapisala ime osebe in katere cunje mi je dala, npr: rdeče hlače z napisom kids. Sem točno vedela potem kam spadajo. Mislim da bi danes isto naredila. Ko sem cunje vračala, sem samo prečekirala in prečrtala vrnjeno stvar. Na fotografiji ne moreš črtat in pisat. Ali pač...
|
|
|
|
RE: Označba na etiketi s kulijem 8.1.2011 17:12:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Pofotkaj jih . Da. IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA Škoda, pa mislim, da sem v teh letih posodila že enim petim cotke in so vedno prišle nazaj kot nove - tokrat sem jih pa nesla večino direkt v kontejner, ker je bilo vse zaprano, natlačeno v vreče . Zgleda, da se na pet ljudi najde en ekstra pacek oz packa. Imam podobno statistiko.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?