Označba na etiketi s kulijem (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

naja17 -> Označba na etiketi s kulijem (7.1.2011 17:51:00)

Torej... Rada bi na nek način označila na etiketah od [sm=duda.gif] cotic, ki sem jih dobila na posojo, od koga je kaj. Ker trenutno ne najdem alkoholnega kulija, sem mislila kar z navadnim? Se zna to kaj spackat, ko se bo pralo na 60? Še kakšne način označevanja?

Hvala!

svetlomodra -> RE: Označba na etiketi s kulijem (7.1.2011 18:49:40)

pofotkaj vse cunjice in jih daj v mapce z imenom lastnika cunjice.
preprosto, ni kaj.

digitalni fotoaparati znajo biti še kako uporabni; npr. tudi ko želiš razstavit nek aparat, ali kaj čačkat po računalniku,....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Freya88 -> RE: Označba na etiketi s kulijem (7.1.2011 19:14:56)

Nabavi si tiskalnik nalepk... ni ga boljsega:)

Drugace pa glede kulija... mislim da bi se pri 60°C zbrisal...

Najki -> RE: Označba na etiketi s kulijem (7.1.2011 21:10:30)

Jaz sem zarezala vogale etiket. Za eno prijateljico sem odrezala vogalcek, za drugo sem zarezala trikotnik, lahko pa nasijes krizec ali crko.

Bom pa svoje tudi zarezala, predno jih posodim naprej, vsaj tiste, ki jih zelim nazaj.

Anonimen -> RE: Označba na etiketi s kulijem (7.1.2011 21:48:46)

Jaz sem jih pofotkala in jih na kompu spravila v mapce poimenovane po osebi, ki mi je cunje posodila ... meni se je to zdelo najbolj simpel, ker se mi res ni dalo na vsako etiketo pisat al pa kaj šivat.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.1.2011 22:25:30)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

naja17 -> RE: Označba na etiketi s kulijem (8.1.2011 7:25:25)

Jaz sem tega dobila kar precej, nekatere so že označene od prej, ampak ne bi bila rada ravno jaz tista kot npr. pr Mileni... Samo vse to fotkat, mi je pa tud fuuuuullll [sm=zmeden.gif] Ok, z eno sva se zmenili, da pr etiketi en vogalček odrežem, to mi je kul, sam ostalim pa ne morem, k bom spet mešala [sm=zmeden.gif] Nič bom mal vse skup skombinirala nekak [sm=zmeden.gif]

vicki -> RE: Označba na etiketi s kulijem (8.1.2011 17:02:17)

pred desetimi leti ko si še misliti nisem upala, da bom kdaj imela fotoaparat sem vzela zvezek v roke, pa zapisala ime osebe in katere cunje mi je dala, npr: rdeče hlače z napisom kids. Sem točno vedela potem kam spadajo. Mislim da bi danes isto naredila. Ko sem cunje vračala, sem samo prečekirala in prečrtala vrnjeno stvar. Na fotografiji ne moreš črtat in pisat. Ali pač...

Anonimen -> RE: Označba na etiketi s kulijem (8.1.2011 17:12:06)

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

Pofotkaj jih [sm=smiley1.gif] . 

Da.

IZVIRNO SPOROČILO: MILLEENA

Škoda, pa mislim, da sem v teh letih posodila že enim petim cotke in so vedno prišle nazaj kot nove - tokrat sem jih pa nesla večino direkt v kontejner, ker je bilo vse zaprano, natlačeno v vreče [sm=smiley19.gif] . 

Zgleda, da se na pet ljudi najde en ekstra pacek [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pujs.gif[/image] oz packa.
Imam podobno statistiko.

kajalin* -> RE: Označba na etiketi s kulijem (8.1.2011 17:52:23)

Škoda, pa mislim, da sem v teh letih posodila že enim petim cotke in so vedno prišle nazaj kot nove - tokrat sem jih pa nesla večino direkt v kontejner, ker je bilo vse zaprano, natlačeno v vreče
zato pa js kar dam naprej ne jemljem nazaj,ker se mi ne zdi več moje,pa različne navade imamo glede pranja.

Stran: [1]