|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otrokom neprijazna gostilna
18.10.2004 11:44:38   
Pandi
Saj verjetno bi tole sodilo kam drugam, ampak ker se tiče otrok ...
Gostilna Kimovec, Zgornji Hotič: odlična hrana, postrežba, ambient, čistoča za 5. Ko je pa otrok malo radoveden, je pa cel halo v bajti. Sem bila res neprijetno presenečena, ko je moj starejši firbec ogledoval - na dosegu roke - iz vžigalic sestavljeno hiško. Nato se je je rahlo dotaknil (dobesedno, ker sem bila zraven in pazila na to, kaj dela) pa je privršala natakarica in ga ostro opomnila, da se tega pa ne sme dotikat! HALLO?!?! :zmeden: Otrok vendar ne more 4 ure sedeti za mizo in se basati s hrano: seveda so se začeli loviti in je prišla ena druga natakarica, našega zgrabila za roko in ga držala tako močno, da je imel prste poznat na roki: Usedi se za mizo in bodi pri miru! so bile njene besede! Spet: HALLO!!! :zmeden: :ups: Mar imam tako nevzgojene mulce, da bog pomagaj, nista 4 ure pri miru? Nimajo pa niti ene same samcate pobarvanke in petih barvic, kaj šele kakšen tobogan, ali igralno sobo :ups: (sem zahtevna?)

Ne, ne, draga gostilna KIMOVEC, nas ne bo do nadaljnega k vam, ker MI POSTAVLJAMO OTROKA NA 1. MESTO, kljub oceni 5 za VAŠE storitve!!! :grrr::grrr::grrr:

Uf, zdaj mi je pa malo lažje!
:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
18.10.2004 11:51:22   
VALENTY
MIslim,da jim je ocena padla.Lepo,da si se skašljala,tud jaz bi dubla pike,če bi se mi kej tazga zgodl.Po mojem bi kr natakarco zagrabla in ji povedala svoje.:bravo:

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.10.2004 11:54:01   
_Arwen_
Zakaj hudiča Pandi ji pa nisi kaj rekla? Natakarici mislim? Jaz vem da bi ji... So pa res malo čudni, mene na tvoj mestu že ne bi več videli tam...

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.10.2004 15:01:19   
Anonimen
Hm,,,,otrok res ne more 4 ure sedet za mizo. Ampak...4 ure? Nočem bit zoprna, ampak jaz ne bi bila v gostilni z otrokom toliko časa. Če pa že...je treba igračke s seboj vzet. Takšno je moje mnenje. Otrokom postane dolgčas...logično. In potem si iščejo zabavo.
Kar veliko gostiln ima sedaj že urejene otroške kotičke, nekateri so pa do otrok res neprijazni. Jaz bi skušala natakarico po eni starni razumet. Po drugi strani pa...uf...verjetno je res zoprna situacija.
No ja, za drugič boš vedla. Pa imej kakšno rezervno igračko s seboj ;)

(odgovor članu Pandi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
18.10.2004 15:06:55   
žabica
Draga Pandi,

tvoje pismo me čudi. Sama sem mamica skoraj tri letne :duda: in ker je zelo blizu našega doma gremo velikokrat k njim na kosilo. Barvice imajo, samo reči moraš. Za hišo (tam kjer je parkirišče) pa imajo tudi tobogan, gugalnice..

Mi smo bili do sedaj vedno zadovoljni.

Lp,

:metulj::metulj:

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.10.2004 17:11:53   
TARA in MAJ
;)TUDI NAM JE TAM ZELO VŠEČ IN ŠE VELIKOKRAT BOMO ŠLI TJA PA IMAMO 3:duda::duda::kuza:

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.10.2004 20:25:09   
puncica
hmmmm... Tud men se zdi da lovljenje med mizami ni najbolj primerno, kaj pa vem, men to nikol ni blo všeč, ko sem bla v kakšni gostilni:ups: No verjetno bi res bilo fajn če bi kakšne igračke s seboj vzel, ma kaj pa vem, še nimam tao stare punčke da bi se lovila:)-:)-
Gostilne pa ne poznamo:zmeden:

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2004 21:09:54   
VITA74
Ojla te popolnoma razumem :) malo več prijaznosti do naših malin nadobudnežev ne bi škodilo....
Meni se moj aprijateljica vedno smeji, ko nesem s seboj v gostilno (zdej tko zveni kot da ful hodmo :) ) cel nahrbtnik, notri pa vse mogoče igrače, barvice, liste, igrice, avtomobilčke...... :love:
Sem bila pa zelo prijetno presenečena nad gostiščem Pri Martinu v Trbovljah. Lastnici se je poznalo, da ima sama vnučke, saj se je dejansko ukvarjala z našimi nadobudneži, jih odlično zaposlila, se z njima igrala, res da smo bili pri njih v nedeljo bolj proti večeru, a vseeno si je zaslužila vse pohvale :bravo::bravo::bravo: in nas bodo definitvno še videli.
lp :sloncek:

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.10.2004 7:06:58   
Blanka77
Mi gremo pa zelo radi h Kimovcu, ker tam tko zlo dobr kuhajo. Celo poročno gostijo smo imeli tam. So pa res mal bolj zategnjen. Sej po eni stran jih razumem. Baje cela družina dela cele dneve in nimajo nobenga druzga zaposlenga oz. samo pomoč pri strežbi (občasno). Še ob torkih, ko imajo zaprto, so vsi udeležni pri nabavi. Sicer pa grejo men tud na živce otroc, ki letajo po gostilni in vse prebrnejo in ne moreš v miru jest. Tko da je verjetno res boljš vzet kej sabo, da ga zamotiš. Sicer sem zdle lahko pametna, ker moja pikica še ne hodi in ne lčetza po gostilni. Pol bom pa verjetno tud jaz kregana pr Kimovc.

LP :kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Pandi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Pri katerem letu nameracvate imeti zadnjega otroka?
lenika

do 25. leta (3%)

do 30. leta (21%)

do 35. leta (46%)

do 40. leta (15%)

dokler bom lahko (7%)

ne razmišljam o tem (8%)

Število vseh glasov: 322

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!