Pandi -> Otrokom neprijazna gostilna (18.10.2004 11:44:38)
|
Saj verjetno bi tole sodilo kam drugam, ampak ker se tiče otrok ... Gostilna Kimovec, Zgornji Hotič: odlična hrana, postrežba, ambient, čistoča za 5. Ko je pa otrok malo radoveden, je pa cel halo v bajti. Sem bila res neprijetno presenečena, ko je moj starejši firbec ogledoval - na dosegu roke - iz vžigalic sestavljeno hiško. Nato se je je rahlo dotaknil (dobesedno, ker sem bila zraven in pazila na to, kaj dela) pa je privršala natakarica in ga ostro opomnila, da se tega pa ne sme dotikat! HALLO?!?! :zmeden: Otrok vendar ne more 4 ure sedeti za mizo in se basati s hrano: seveda so se začeli loviti in je prišla ena druga natakarica, našega zgrabila za roko in ga držala tako močno, da je imel prste poznat na roki: Usedi se za mizo in bodi pri miru! so bile njene besede! Spet: HALLO!!! :zmeden: :ups: Mar imam tako nevzgojene mulce, da bog pomagaj, nista 4 ure pri miru? Nimajo pa niti ene same samcate pobarvanke in petih barvic, kaj šele kakšen tobogan, ali igralno sobo :ups: (sem zahtevna?) Ne, ne, draga gostilna KIMOVEC, nas ne bo do nadaljnega k vam, ker MI POSTAVLJAMO OTROKA NA 1. MESTO, kljub oceni 5 za VAŠE storitve!!! :grrr::grrr::grrr: Uf, zdaj mi je pa malo lažje! :muca:
|
|
|
|