Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otrok s slušnim aparatom in vrtec 23.2.2009 10:33:23
|
|
|
|
piko12
|
Moj sicer nima aparata, ampak je v takem vrtcu, kjer je cela sosednja skupina naglušnih. Imajo aparate, vzgojiteljice so seznanjene s tem, menjajo jim baterije, pazijo nanje (aparate, pa na otročke tudi;)), skratka funkcionirajo isto kot običajna skupina. Kako pa je to, če je samo en tak, pa ne bi vedela.
|
|
|
|
RE: Otrok s slušnim aparatom in vrtec 25.2.2009 22:45:44
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Moj sin jih je dobil komaj pri petih letih, ko je bil že dovolj velik, da je v osnovi lahko sam pazil nanje. Sicer pa mislim, da ne bi smelo biti problemov, le vzgojiteljice opozori nanje in na kaj naj pazijo.
|
|
|
|
RE: Otrok s slušnim aparatom in vrtec 26.2.2009 19:38:57
|
|
|
|
lučka 25
|
Jaz sem imela v skupini punčko s polževim vsadkom. V naš vrtec je prišla s 3 leti, prej pa je hodila v vrtec za gluhe in naglušne otroke v Ljubljano. Vse v vrtcu smo bile seznanjene z uporabo in vzdrževanjem slušnega aparata. Poleg tega smo sodelovale z mobilno surdopedagoginjo, ki je imela z njo individualne ure v rtcu (1x tedensko po 2 uri) in s šolsko (smo vretc pri OŠ) specialno pedagoginjo, katera je z njo sodelovalča 1x tedensko po 1 uro. Poleg tega pa so še hodili na določene ure v Ljubljano. Sprva je imela še nekaj težav, da se je navadila vseh glasov, hrupa, da jih je znala ločiti. Ampak s trdo voljo staršev in vseh nas, predvsem pa z njeno voljo, se je v vrtec oz. med otroke izredno dobro vklopila. Ja, drugače pa imajo otroci s posebnimi potrebami pri točkovanju za sprejem v vrtec prednost - dobijo dodatne točke.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?