Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 7.9.2009 20:05:26
|
|
|
|
Maco
|
Jaz ti lahko priporočim na Jesenicah, dr. Katja Voh. Dela v OŠ.
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 7.9.2009 22:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Priporočam ti Dr.Vidic Irena.Res super ženska
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 7.9.2009 22:54:41
|
|
|
|
mojčca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Priporočam ti Dr.Vidic Irena.Res super ženska Se podpišem.
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 8.9.2009 7:35:26
|
|
|
|
klavdijas
|
Dr.Vidic Irena je res super.Samo ona je dent.med.spec.pedontolog in do nje prideš samo z naponico od svojega zobozdravnika, ki ima določen rok veljavnosti. Po preteku napotnice te ne vzame več. Lp, Klavdija
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 8.9.2009 8:28:21
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas Dr.Vidic Irena je res super.Samo ona je dent.med.spec.pedontolog in do nje prideš samo z naponico od svojega zobozdravnika, ki ima določen rok veljavnosti. Po preteku napotnice te ne vzame več. Lp, Klavdija To pa ni res... do 3 let jemlje... Ker sem za tamalo samo klicala da bi jo pripeljala in je rekla da ni problema in dala datum.
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 8.9.2009 10:45:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Dr. Vidic so mi že priporočali, pa mi zgleda niso dali prave telefonske, namreč na 04 2082 405 se že kakšen teden oglaša telefonski predal
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 8.9.2009 18:16:15
|
|
|
|
Lejči
|
Imaš pravo številko. Mogoče so ravno na dopustu.Najboljše da naslednji teden ponovno poskusiš.
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 8.9.2009 19:23:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR IZVIRNO SPOROČILO: klavdijas Dr.Vidic Irena je res super.Samo ona je dent.med.spec.pedontolog in do nje prideš samo z naponico od svojega zobozdravnika, ki ima določen rok veljavnosti. Po preteku napotnice te ne vzame več. Lp, Klavdija To pa ni res... do 3 let jemlje... Ker sem za tamalo samo klicala da bi jo pripeljala in je rekla da ni problema in dala datum. Naša je 5 pa je še pri njej.Smo pa mogli do zobarja po napotnico.
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 9.9.2009 8:43:34
|
|
|
|
maca123
|
Kje pa se nahaja ta Dr. Vidic, iz katerega mesta pa je? Jaz rabin dobrega zobarja v Kranju ali okolici?
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 9.9.2009 9:02:27
|
|
|
|
Anonimen
|
V Kranju je - OE Zobna poliklinika
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 9.9.2009 14:03:06
|
|
|
|
ninu
|
Živjo! Mene pa zanima če ima katera izkušnje z zobozdravnico dr. Irmo Škoro? Našla sem jo prek iskalnika, ima zasebno zobno ambulanto na Bledu, za otroke in mladostnike pa na koncesijo. Pa še.., moja deklica bo hodila v šolo v Radovljici (daleč je še do takrat) in večina se jih odloča kar za šolsko zobozdravnico. Ne vem ne imena, ne priimka, pa me zanima kakšna je. ..lp
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 17.9.2009 11:53:43
|
|
|
|
ninu
|
Še vedno upam, da mi bo katera lahko povedala svoje mnjenje..
|
|
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 28.9.2009 8:00:05
|
|
|
|
andrejaz
|
Dr. Irma Škoro je res SUPER zobozdravnica - mlada in predvsem z veliko potrpljenja z malčki Moj fant je začel hoditi k zobozdravnici v OŠ Lesce. Prvič in drugič je bilo še kar v redu, potem pa čedalje slabše. Na koncu je prišlo tako daleč, da je zobozdravnica hotela, da jaz čakam v čakalnici, ona in sestra pa bosta še ne 4 letniku na silo popravili zob. Seveda tega nisem dopustila in sem ji rekla, da me ne bo več k njej. Ker sem od znanke slišala pohvale glede zobozdravnice v OŠ Radovljica sem poklicala tja. Vendar ga niso mogli vzeti, ker so imeli polno in ker ne spadamo pod njihov okoliš. Tam so mi priporočili dr. Irmo Škoro. Že ko sem poklicala dr. Irmo Škoro sem bila zelo navdušena. Pojasnila mi je, da oni nikoli ne popravljajo na silo, ampak je potrebna potrpežljivost. Rekla mi je, da bolje da propade en mlečni zob, kot pa da se malčku popravljanje zob zameri. Ko smo prišli k njen zaradi slabih izkušenj moj fant sicer ni hotel nekajkrat odpreti ust. Po enem letu pa moj fant pri njen leži kot na plaži in ona mu lahko dela vse kar hoče, popravlja, polira, maže,... Skratka, res je super dr. Irma. Kljub temu, da se bomo v kratkem preselili, bomo še vedno hodili k njej, pa čeprav se bomo v eno smer morali peljati 25 km.
|
|
RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska 28.9.2009 12:03:02
|
|
|
|
dory
|
Tudi mi imamo dr.Vidic in lahko samo pohvalim...začeli smo 2,5leti in hodimo še danes pri skoraj 6 :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?