andrejaz -> RE: Otroški zobozdravnik - Gorenjska (28.9.2009 8:00:05)
|
Dr. Irma Škoro je res SUPER zobozdravnica - mlada in predvsem z veliko potrpljenja z malčki Moj fant je začel hoditi k zobozdravnici v OŠ Lesce. Prvič in drugič je bilo še kar v redu, potem pa čedalje slabše. Na koncu je prišlo tako daleč, da je zobozdravnica hotela, da jaz čakam v čakalnici, ona in sestra pa bosta še ne 4 letniku na silo popravili zob. Seveda tega nisem dopustila in sem ji rekla, da me ne bo več k njej. Ker sem od znanke slišala pohvale glede zobozdravnice v OŠ Radovljica sem poklicala tja. Vendar ga niso mogli vzeti, ker so imeli polno in ker ne spadamo pod njihov okoliš. Tam so mi priporočili dr. Irmo Škoro. Že ko sem poklicala dr. Irmo Škoro sem bila zelo navdušena. Pojasnila mi je, da oni nikoli ne popravljajo na silo, ampak je potrebna potrpežljivost. Rekla mi je, da bolje da propade en mlečni zob, kot pa da se malčku popravljanje zob zameri. Ko smo prišli k njen zaradi slabih izkušenj moj fant sicer ni hotel nekajkrat odpreti ust. Po enem letu pa moj fant pri njen leži kot na plaži in ona mu lahko dela vse kar hoče, popravlja, polira, maže,... Skratka, res je super dr. Irma. Kljub temu, da se bomo v kratkem preselili, bomo še vedno hodili k njej, pa čeprav se bomo v eno smer morali peljati 25 km.
|
|
|
|