|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški zobozdravnik
6.2.2007 18:16:00   
j6
Ali slučajno katera pozna otroško zobozdravnico v ZD na viču v Lj. Ali je katera kolikor toliko prijazna do otrok?

< Sporočilo je popravil primoza -- 6.2.2007 18:33:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški zobozdravnik
9.2.2007 11:35:01   
j6
Hej ali res nobena ne pozna  kake prijazne zobozdravnice za otročke na viču v lj?A mogoče kera pozna vsaj v bližini, saj sem z mojo deklico šla k ZOBZDR, pa je bila zdravnica tako groba, da ko je mala odprla usta ji je porinla v usta tisti nastvk, da ne  bi mogla zapreti ust. Tamala se je  drla zoboz. pa na njo. Komaj sem uspela ZOBZDR dopovedati, da gremo domov. Doma smo se veliko pogovarjali, tudi prej smo se, in sem ji obljubila, da bomo šli h kaki bolj  prijazni pa nobene ne poznam. Hvala.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.2.2007 17:01:08   
Anol
Živ,

Na Viču je bila kolikor vem en zmanj, ki pa je šel menda v penzijo, ne vem pa če imajo že koga namesto nje. Jaz sem svojega peljala v ZD Šiška k dr. Rahne, zelo prijazna in bo potem vzela še našega bodočega člana, ki pride maja in bosta lahko oba skupaj hodila do njegovega 3 leta, ampak žal kolikor vem trenutno ne sprejema novih pacientov. Sem se pa tud jaz fajno namatrala predno sem dobila namig o dobrem zobozdravniku do 3. leta, ker jih nimajo povsod.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.2.2007 22:30:21   
beaver
Adela Gašperič. Ordinacije sicer nima v LJ ampak v Cerkljah ampak je pa full uredu in se izplača iti do nje. Ima tudi koncesijo ampak v tem primeru je čakalna vrsta zaradi zavarovalnice pač dolga tako kot drugje.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Otroke prezgodaj ločimo od mam
Več časa porabimo za treninge, jezike, tečaje in lekcije kot za objeme in poljube.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?