Otroški zobozdravnik (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

j6 -> Otroški zobozdravnik (6.2.2007 18:16:00)

Ali slučajno katera pozna otroško zobozdravnico v ZD na viču v Lj. Ali je katera kolikor toliko prijazna do otrok?

j6 -> RE: Otroški zobozdravnik (9.2.2007 11:35:01)

Hej ali res nobena ne pozna  kake prijazne zobozdravnice za otročke na viču v lj?A mogoče kera pozna vsaj v bližini, saj sem z mojo deklico šla k ZOBZDR, pa je bila zdravnica tako groba, da ko je mala odprla usta ji je porinla v usta tisti nastvk, da ne  bi mogla zapreti ust. Tamala se je  drla zoboz. pa na njo. Komaj sem uspela ZOBZDR dopovedati, da gremo domov. Doma smo se veliko pogovarjali, tudi prej smo se, in sem ji obljubila, da bomo šli h kaki bolj  prijazni pa nobene ne poznam. Hvala.

Anol -> RE: Otroški zobozdravnik (12.2.2007 17:01:08)

Živ,

Na Viču je bila kolikor vem en zmanj, ki pa je šel menda v penzijo, ne vem pa če imajo že koga namesto nje. Jaz sem svojega peljala v ZD Šiška k dr. Rahne, zelo prijazna in bo potem vzela še našega bodočega člana, ki pride maja in bosta lahko oba skupaj hodila do njegovega 3 leta, ampak žal kolikor vem trenutno ne sprejema novih pacientov. Sem se pa tud jaz fajno namatrala predno sem dobila namig o dobrem zobozdravniku do 3. leta, ker jih nimajo povsod.

Anol

beaver -> RE: Otroški zobozdravnik (15.2.2007 22:30:21)

Adela Gašperič. Ordinacije sicer nima v LJ ampak v Cerkljah ampak je pa full uredu in se izplača iti do nje. Ima tudi koncesijo ampak v tem primeru je čakalna vrsta zaradi zavarovalnice pač dolga tako kot drugje.

Stran: [1]