|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroška kozmetika
24.1.2010 10:47:54   
imb.statproject
Pozdravljeni!

Smo študenti EF in v okviru raziskave o otroški kozmetiki v trgovinah po Sloveniji izvajamo tudi anketo. Zanimajo nas namreč učinki različnih faktorjev, ki lahko vplivajo na frekventnost nakupov v določeni trgovini. Zato apeliramo na vse starše, da rešijo to kratko anketo, ki ne bi smela vzeti več, kot le nekaj minut. Le tako bo omogočena dobra primerjava percepcije kupcev otroške kozmetike na različne ponudnike. Link to ankete se nahaja tukaj .

Najlepša hvala že v naprej & lep pozdrav,

Študentje EF.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
24.1.2010 11:13:48   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu imb.statproject)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroška kozmetika
24.1.2010 11:42:30   
bumerang
Odgovorila ampak ...

moji ljubi študenti, kakšna slovenščina!? user posted image
Pa podiplomci ste, sramota!

Percepcije na različne ponudnike?
In vejice v slovenščini niso zgolj za okras.

Ustavi se in prišel boš!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.1.2010 11:58:46   
imb.statproject
Najlepša hvala za Vaš trud!
Da, morda so vprašanja sestavljena nekoliko nerodno, vendar pa je celoten projekt voden v angleščini. Preklapljanje med jezikoma in direktno prevajanje pa je, prepričani smo, da se strinjate, predvsem za laike lahko težavno - še posebej, če v ozir vzamemo časovno omejenost. user posted image

Pozdrav! 

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2010 12:09:46   
bumerang
Laike?
Ste Slovenci ali ne?

Pa še nekaj, manjka aspekt izbire kozmetike glede na to, katere sestavine vsebuje. Prav pri otroški kozmetiki bi na to morali biti najbolj pozorni.

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2010 12:19:51   
bambi14

IZVIRNO SPOROČILO: imb.statproject

Pozdravljeni!

Smo študenti EF in v okviru raziskave o otroški kozmetiki v trgovinah po Sloveniji izvajamo tudi anketo. Zanimajo nas namreč učinki različnih faktorjev, ki lahko vplivajo na frekventnost nakupov v določeni trgovini. Zato apeliramo na vse starše, da rešijo to kratko anketo, ki ne bi smela vzeti več, kot le nekaj minut. Le tako bo omogočena dobra primerjava percepcije kupcev otroške kozmetike na različne ponudnike. Link to ankete se nahaja tukaj .

Najlepša hvala že v naprej & lep pozdrav,

Študentje EF.

.....mene pa zanima kakšni bodo rezultati raziskave! Prosimo torej na RR rezultate.

Ni mi namreč najbolj jasno kakšno hipotezo oz. hipoteze ste si izbrali?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
24.1.2010 12:23:55   
urška
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Laike?
Ste Slovenci ali ne?

Pa še nekaj, manjka aspekt izbire kozmetike glede na to, katere sestavine vsebuje. Prav pri otroški kozmetiki bi na to morali biti najbolj pozorni.

to je tudi mene zmotilo.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2010 12:24:43   
imb.statproject
Lep pozdrav! user posted image

Pravzaprav gre za mednarodni team. Z laiki smo seveda ciljali na tolmačenje. Kar zadeva aspekt izbire kozmetike glede na vsebovane sestavine pa Vas, če imate kakšne posebne pripombe, vljudno vabimo, da odgovorite kar tukaj.

Najlepša hvala za Vaš čas!

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2010 12:32:00   
bumerang
Če ste Slovenci, potem bi morali biti malo bolj sočutni do našega jezika. Ker je to res mrcvarjenje.
Kar se pa izbire tiče, sem že napisala. Kozmetiko izbiram glede na sestavine, ki jih vsebuje. Tega nimate v anketi nikjer omenjenega in tudi možnosti ne, da se to doda kot "drugo".

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2010 12:45:57   
imb.statproject
Spoštovana gospa!

Najlepša hvala za Vaš odgovor. Kar zadeva Vaše pripombe - med odgovori lahko izberete: Drugo. Dodatnih odgovorov nismo dodali zaradi nerelevantnosti v specifični raziskavi. 
Za nastale slovnične napake se opravičujemo in upamo, da Vam nismo pokvarili te idilične nedelje. user posted image  

Ps: Še enkrat - če imate komentar glede samih sestavin v proizvodih in različnih ponudbah po trgovinah, Vas vljudno vabimo, da se razpišete!

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.1.2010 14:00:51   
bumerang
Ne, niste mi pokvarili idilične nedelje, brez skrbi. user posted image

Ustavi se in prišel boš!

Neposredna povezava do sporočila: 11
24.1.2010 14:37:23   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang

Laike?
Ste Slovenci ali ne?

Sem že prej hotela napisat, pa se mi ni dalo. V bistvu se mi niti zdaj ne da. Pa niste dali opcije: drugo - pri tej temi. Lahko samo pustiš prazno.

Zdi se mi nezaslišano, da kozmetika za otroke vsebuje raznorazne parabene, pa razne sulfate (sodium lauril sulfat, natrijev lauril sulfat, sodium dodecyl sulfat ali amonium lauril sulfat.....), pa še polno je tega,... ko recimo res težko težko dobiš kozmetiko ne da bi jih vsebovala. V hladilnem mazilu so, v skoraj vsaki zobni pasti so, v mnogih milih so, v šamponih pa itak (doktoriraš, preden najdeš kaj brez) - po drugi strani pa težko dobiš neko čisto zadevo - recimo lanolin (zadnjič me je v lekarni vprašala, kaj sploh to je - v ljubljani v pol ali celo tričetrt lekarnah tega ne držijo - v bistvu kjer sem iskala je bil odgovor nimamo, ker tržno ni zanimivo, na notranjskem hvala bogu imajo) ali mandljevo olje ali kaj podobnega - vse je s primesmi za daljšo uporabo ali proti plesnim ali kaj vem proti čemu vsemu.

(odgovor članu bumerang)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.1.2010 19:31:21   
Anonimen
odgovorila.se pa strinjam z bumerang in gino,tam kjer nimam kaj odgovorit,sem pustila prazno,ker me res ne ganejo neki brezplačni vzorci,pa velike količine,pa take in drugačne trgovske finte pri otroški kozmetiki,temveč kako je sestavljena ta kozmetika oz.da je čim bolj naravnega izvora.pa lepo nedeljo!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2010 20:40:54   
jakaracman
Sem odgovorila in imate res slabo anketo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2010 20:57:30   
Klemy82
Ojoj... jaz res upam, da veste kaj delate. Veliko sreče, ker jo boste rabili.user posted image

Jst.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
26.1.2010 14:59:07   
Metuljček Cekinček
Posredujem pomemben dejavnik, ki pri nas odločilno vpliva na nakup šamponov, mil in podobnih zadevic (ne pa tudi negovalnih krem za obraz, telo, ritko, krem za sončenje) - slike priljubljenih risanih junakov na embalaži - Avtomobili, Spiderman ipd.

V primerjavi s tem so popusti, brezplačni vzorčki in dodatna količina popolnoma nepomembni.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.1.2010 22:22:08   
2srcka
Odgovorila ker tudi sama študiram na EF...ampak o sestavinah ne duha ne sluha user posted image

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 23:04:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
28.1.2010 23:08:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.1.2010 23:22:02   
štrumfek
Odgovorila, samo, kot so že predhodnice napisale je  to ZELO SLABA anketa....
Meni so pri kozmetiki za našo najmlajšo, pomembne SESTAVINE in ne cena, promoviranost,... to za mene nima NOBENEGA pomena.
Očitno je, da niste najbolj seznanjeni z pomembnimi faktorji pri nakupu otroške kozmetike.
Vseeno upam, da vam je moj odgovor kaj pomagal... 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 20
9.9.2011 18:28:00   
Mojsoncka
Mogoče ni ravno na mestu, ampak je povezano z zgornjo debato. V LJ se je odprla ena trgovina, kjer lahko dobiš brezplačne vzorce in v zameno odgovoriš na anketo. Zanimiva zadeva za se izognit zgrešenim nakupom ... tole je njihov stran www.testiraj.eu

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

vtikanje
23tina

ali pustite staršem ali tašči oz. tastu,da se vtikajo v vzgojo vaših otrok?

da,ker potrebujem nasvete (5%)

ne,ponorim! (11%)

se ne vtikajo (14%)

pustim do neke meje (45%)

ne pustim,vzgoja je izključno stvat staršev (25%)

Število vseh glasov: 506

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!