|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški sedež za kolo
29.8.2006 20:33:36   
Pia67
Moje vprašanje je prav gotovo že nekajkrat videno na tem forumu. Prebrala sem nekaj namigov, pa vseeno.
Zanima me kako ste zadovoljni z vašimi otroškimi sedeži za kolo? Imam željo, da bi kupila sedež Hamax, model slepy. Je morda še kaka druga možnost? Mislim glede tega, da so sedeži večinoma oblikovani tako, da se hrbtišča ne premikajo. Izbira tudi ni ne vem kako bogata. Vsaj v NM ne. user posted image Hervis me ni ravno prepričal. Privat pa so cene malo bolj navite. Preko spleta pa ne upam kupovati, ker imam slabe izkušnje.user posted image
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški sedež za kolo
29.8.2006 20:42:25   
mia-2
Mi imamo Hamax sleepy in smo zelo zadovoljni z njim.Sicer pri našem ne bi bilo potrebno da se premika v ležeče ker še nikoli ni zaspal v njem.Sicer je pa to sleepy bl tko tko.Ne gre v ne vem kako ležeče in če slučajno zaspi mi glavica lahko kr neudobno visi dol.Gre pa vsaj malo naslon nazaj kar je pa tudi super da ni tko stegnjen.LP

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Otroški sedež za kolo
29.8.2006 20:42:50   
Stajerka
Ker nismo vedeli, če se bo naš princ želel voziti v sedežu na kolesu smo izbrali neko poceni rešitev za 6000 sit (hervis). Sedež sicer nima naklona, ampak je kar v redu. Težavo smo imeli s pasom za privezanje otroka, ki je ves čas drsel iz ramen, pa smo ga "inovativno" user posted image  zvezali skupaj .

Prijateljica ima "spalni model" in je povedala, da ko user posted image  zaspi v sedežu, ji mora čelado privezat  user posted image  za sedež, da ji glavica ne omahuje levo/desno/naprej/nazaj user posted image .

_____________________________

Če hočeš videti, moraš gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Otroški sedež za kolo
29.8.2006 20:43:19   
anitaz
Mi imamo Hamax-a, sleepy varjanto. Sedež je super, ker se mi res zdi trpežen in predvsem varen, čeprav tale spleepy je bl tko. Se čist mal poleže, ampal vseen bolš kot nič. Vsaj malo je glavica nazaj nagnjena, pri drugih pa kar neki pleše. Jaz ga priporočam. user posted image  Je sicer malo dražji, ampak vreden svojga dnarja, sploh če se velik vozte.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Otroški sedež za kolo
29.8.2006 20:46:13   
anitaz
Aja, pa še to-ima zelo super pas. In sicer tri stopenjski (ne vem če sem se prov izrazla user posted image ), v glabnem tako da otrok ne more sam odpeti. user posted image

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Otroški sedež za kolo
29.8.2006 21:40:55   
Ezi
Mi smo kupili sedež v Arielu, ne vem katera znamka, naklona se ne da nič premikati, pa smo zadovoljni z njim, pazimo pa , da mladenič ne zaspi v njem, ker ima glavo res skoraj v naročju.
Sva pa gledala takrat tudi takšne, pri katerih je možno premikati naslon, pa se mi ni tako dopadlo, saj je bila razlika naklona zelo majhna.

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Otroški sedež za kolo
30.8.2006 8:06:17   
SaaS
Tudi mi imamo Hamax sleepy. Kupila sem ga nedolgo nazaj in zaenkra se še nismo peljali tako dolgo, da bi mali zaspal na kolesu. Tako, da glede spanja še ne vem, kako se obnese. Drugače sem pa tudi jaz zelo zadovoljna z njim, kot so že predhodnice napisale.
Aja, pa kupila sem še dodatno "držalo" za na kolo (tista spojka, ki jo pritrdiš na ogrodje kolesa), da smo jo namontirali še k dediju na kolo in sedež brez kompliciranja prestavim in ima tudi dedi delo..user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Ezi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Takšne so posledice, ko otroci premalo spijo
Spanje je nujno za normalen razvoj in telesno ter akademsko uspešnost. Kronično pomanjkanje kakovostnega spanja je lahko...
Boljša odpornost otrok v vrtcu samo zaradi...
Finski znanstveniki so odkrili neobičajen način, ki pripomore k boljšemu imunskemu sistemu otrok. Na podlagi njihovega o...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?