Otroški sedež za kolo (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


Pia67 -> Otroški sedež za kolo (29.8.2006 20:33:36)

Moje vprašanje je prav gotovo že nekajkrat videno na tem forumu. Prebrala sem nekaj namigov, pa vseeno.
Zanima me kako ste zadovoljni z vašimi otroškimi sedeži za kolo? Imam željo, da bi kupila sedež Hamax, model slepy. Je morda še kaka druga možnost? Mislim glede tega, da so sedeži večinoma oblikovani tako, da se hrbtišča ne premikajo. Izbira tudi ni ne vem kako bogata. Vsaj v NM ne. [sm=smiley1.gif] Hervis me ni ravno prepričal. Privat pa so cene malo bolj navite. Preko spleta pa ne upam kupovati, ker imam slabe izkušnje.[sm=zmeden.gif]
Hvala za odgovore.




mia-2 -> RE: Otroški sedež za kolo (29.8.2006 20:42:25)

Mi imamo Hamax sleepy in smo zelo zadovoljni z njim.Sicer pri našem ne bi bilo potrebno da se premika v ležeče ker še nikoli ni zaspal v njem.Sicer je pa to sleepy bl tko tko.Ne gre v ne vem kako ležeče in če slučajno zaspi mi glavica lahko kr neudobno visi dol.Gre pa vsaj malo naslon nazaj kar je pa tudi super da ni tko stegnjen.LP




Stajerka -> RE: Otroški sedež za kolo (29.8.2006 20:42:50)

Ker nismo vedeli, če se bo naš princ želel voziti v sedežu na kolesu smo izbrali neko poceni rešitev za 6000 sit (hervis). Sedež sicer nima naklona, ampak je kar v redu. Težavo smo imeli s pasom za privezanje otroka, ki je ves čas drsel iz ramen, pa smo ga "inovativno" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] zvezali skupaj .

Prijateljica ima "spalni model" in je povedala, da ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] zaspi v sedežu, ji mora čelado privezat  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] za sedež, da ji glavica ne omahuje levo/desno/naprej/nazaj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].




anitaz -> RE: Otroški sedež za kolo (29.8.2006 20:43:19)

Mi imamo Hamax-a, sleepy varjanto. Sedež je super, ker se mi res zdi trpežen in predvsem varen, čeprav tale spleepy je bl tko. Se čist mal poleže, ampal vseen bolš kot nič. Vsaj malo je glavica nazaj nagnjena, pri drugih pa kar neki pleše. Jaz ga priporočam. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Je sicer malo dražji, ampak vreden svojga dnarja, sploh če se velik vozte.




anitaz -> RE: Otroški sedež za kolo (29.8.2006 20:46:13)

Aja, pa še to-ima zelo super pas. In sicer tri stopenjski (ne vem če sem se prov izrazla [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]), v glabnem tako da otrok ne more sam odpeti. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




Ezi -> RE: Otroški sedež za kolo (29.8.2006 21:40:55)

Mi smo kupili sedež v Arielu, ne vem katera znamka, naklona se ne da nič premikati, pa smo zadovoljni z njim, pazimo pa , da mladenič ne zaspi v njem, ker ima glavo res skoraj v naročju.
Sva pa gledala takrat tudi takšne, pri katerih je možno premikati naslon, pa se mi ni tako dopadlo, saj je bila razlika naklona zelo majhna.




SaaS -> RE: Otroški sedež za kolo (30.8.2006 8:06:17)

Tudi mi imamo Hamax sleepy. Kupila sem ga nedolgo nazaj in zaenkra se še nismo peljali tako dolgo, da bi mali zaspal na kolesu. Tako, da glede spanja še ne vem, kako se obnese. Drugače sem pa tudi jaz zelo zadovoljna z njim, kot so že predhodnice napisale.
Aja, pa kupila sem še dodatno "držalo" za na kolo (tista spojka, ki jo pritrdiš na ogrodje kolesa), da smo jo namontirali še k dediju na kolo in sedež brez kompliciranja prestavim in ima tudi dedi delo..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].




Stran: [1]