|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški dodatek
4.1.2007 17:25:32   
bobby
Z ženo sva se ločila, otroka sta ostala meni. Ker moram sedaj izpolniti vlogo za otroški dodatek na CSD me zanima ali je potrebno v vlogo navesti tudi podatke in dohodke o partnerki, s katero sedaj živiva skupaj? Ali je kje predpisano, kdaj moraš navesti te podatke (npr. koliko časa živiva skupaj)...?
Jaz mislim, da so otroci (vsaj zaenkrat) moja stvar, oziroma  da so moji in da moram jaz skrbeti za njih s svojim dohodki in otroškimi dodatki, ne pa moja partnerka!?
Kako je s tem uradno?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški dodatek
4.1.2007 17:29:22   
Petraa
ja napišeš tudi njo,saj je to zunajzakonska zveza

(odgovor članu bobby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2007 17:32:22   
Anonimen
Hmmm, če žena plačuje preživnino za njih so toliko tvoji kot njeni, ne glede na to, da živijo pri tebi.
Najbolje, da vprašaš kar na CSD. Sem poglej kdaj delajo in njihov telefon; http://www.csd-lj-siska.si/splosno/index.asp.

Lp, jjasna

(odgovor članu bobby)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2007 17:32:38   
Anonimen
Če imata skupno gospodinjstvo jo moraš napisat.

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2007 17:38:47   
bobby
jjasna, izgleda, da nisi dobro razumela! Seveda so toliko njeni kot moji, ampak jaz ne mislim ženo, ampak svojo partnerko! Tukaj pa mislim, da so veliko bolj moji kot od moje partnerke, čeprav živiva skupaj!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2007 17:38:51   
hariba
Ja vpisat moraš koliko dobiš od bivše žene preživnine ter prav tako dohodke od partnerke, če sta prijaveljen na istem naslovu oziroma kot skupno gospodinjstvo, če nista pa lahko zamolčiš njo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2007 17:43:11   
Anonimen
bobby, ja malo preveč nahitro sem prebrala. Sori. Drugače je pa tko kot ti je napisala hariba.

Lp

(odgovor članu hariba)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2007 19:32:02   
ona
Saj me bo kdo napadel,samo se vnaprej oproščam mojim izjavam!

jaz na tvojem mestu ne bi nikoli vpisovala nobenenega drugega kot sebe in otrok!Zakaj bi,da bi potem ,če daš partnerko zraven dobil lahko le minimalne dodatke!Ti kar lepo ne vpisuj partnerke,saj te ne bo nobeden kontroliral!
Vem za podoben primer,kjer ima ženska iz prejšnega zakona še kar premožnega partnerja in vseeno lepo že vrsto let vleče velike otroške!Dokler pali,pali!

(odgovor članu bobby)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2007 19:39:26   
Petraa
ja dokler pali.In kontrole so...vsak pa dela po svoje.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.1.2007 22:51:09   
mama54
jaz na tvojem mestu ne bi nikoli vpisovala nobenenega drugega kot sebe in otrok!Zakaj bi,da bi potem ,če daš partnerko zraven dobil lahko le minimalne dodatke!Ti kar lepo ne vpisuj partnerke,saj te ne bo nobeden kontroliral
IZVIRNO SPOROČILO: ona

S tem se pa ni za igrat.Ministrstvo nalaga  centrom za socialno delo, da preverja pristnost podatkov o prosilcih,če je šlo pri prosilcu zgolj za špekulcijo .A se ne bojite kakšne anonimne prijave?Sicer pa kot je napisala Petraa...vsak dela po svoje.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.1.2007 23:01:52   
ona
Oj,mama54,ta ženska,ki jo jaz poznam dela to že ene 5 let in vem,da če bi partnerja vpisala zraven,ne bi dobila prav nič,tako pa nekaj denarja še tam povleče!
Glede kontrol pa po mojem CSD niti nima toliko ljudi,da bi stalno hodili naokrog,pa tudi,če pridejo domov,po mojem ne morejo kar gledat kdo živi pri tebi,in tako šnjofat po stanovanju.
Bi morali imet res dobre dokaze,da se to dogaja.
Aja,ta ženska o kateri pravim,pa med drugim to vsem lepo pove kako ona dela in jaz ji po eni strani kar privoščim-dokler gre tako,ko jo bodo dobili,bo pa druga zgodba,kajne?user posted image
Pa lep večer vsem

(odgovor članu mama54)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
5.1.2007 6:17:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
5.1.2007 7:48:07   
Mina1
Že živi tvoja nova partnerka pri tebi, moraš navesti tudi njo, čeprav ni mamica tvojih dveh otrok.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu bobby)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?