|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Otroški šampon
27.7.2006 12:13:12   
Dashenka
Moja 18m hčerka ima ogromno las in to goste in močne, ki postajajo vse bolj trdi oz. kot je rekla moja 90 letna babica, ima lase kot žimo.

Glavo  umivava z otroškimi šamponi J&J in Chicco, pa se mi zdi, ga ima vsakič po pranju laske še bolj trde.

Kateri otroški šampon (tak ki preverjeno ne draži oči) bi priporočile, da bi imela po umivanju laske malo bolj mehke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Otroški šampon
27.7.2006 12:22:44   
Mimi*
Ti kar mirno uporabljaj naprej ta šampon,le na koncu ji daj na lase še balzam in potem dobro izperi!
Balzamov posebaj za otroke nimajo.No,vsaj jaz ne vem,da bi jih imeli,razen tistih,ki so ze dodani šamponu.Ti pa nimajo kakšnega posebnega ucinka!
LP

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.7.2006 12:27:18   
Geja
kaj pa Bubchen... menda imajo zelo kvalitetno kozmetiko...
jaz jo tudi uporabljam za našega sončka...

Geja

(odgovor članu Mimi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.7.2006 12:31:54   
Jančika_
Naš fant sicer nima kake hude grive, ampak ker ati hoče, da mu puščamo daljše lase, mu dajeva gor balzam (kar mojega). Brez se mu laski namreč zadaj fecljajo, ker spi na hrbtu. In potem ima napol rasta gnezdo. Star je pa dve leti.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.7.2006 13:34:03   
BLAŽIKA
Malo balzamčka ji dajte gor in bo čisto drugače.user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.7.2006 15:13:41   
pina-1
Mi smo strai tri leta in imamo od rojstva take lase da je veselje ( pri treh mesecih smo se prvič strigli).
Jaz moji Mii glavo perem s šamponom od nivee. Sem pa pri frizerki ( Miini momici) dobila balzam v šreju, ki ga našpricaš na mokre lase in ni potrebno izpiranje. Se fajn obnese in se laski lepo razčesajo.....

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.7.2006 9:08:19   
Dashenka
Punce hvala za nasvete. Sem že kupila otroški balzam in ga včeraj tudi prvič uporabila.
Razlika je več kot očitna!

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.7.2006 10:56:53   
dory
Moj ma tud mal daljse skravzlane laske...ultra beauty otroski se mi zdi do zej se najboljsi...preverjeno ne pece in drazi oci, tud laski so volji in mehki..pa se lepo po marelici disijo :)

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?