Otroški šampon (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

Dashenka -> Otroški šampon (27.7.2006 12:13:12)

Moja 18m hčerka ima ogromno las in to goste in močne, ki postajajo vse bolj trdi oz. kot je rekla moja 90 letna babica, ima lase kot žimo.

Glavo  umivava z otroškimi šamponi J&J in Chicco, pa se mi zdi, ga ima vsakič po pranju laske še bolj trde.

Kateri otroški šampon (tak ki preverjeno ne draži oči) bi priporočile, da bi imela po umivanju laske malo bolj mehke.

Mimi* -> RE: Otroški šampon (27.7.2006 12:22:44)

Ti kar mirno uporabljaj naprej ta šampon,le na koncu ji daj na lase še balzam in potem dobro izperi!
Balzamov posebaj za otroke nimajo.No,vsaj jaz ne vem,da bi jih imeli,razen tistih,ki so ze dodani šamponu.Ti pa nimajo kakšnega posebnega ucinka!
LP

Geja -> RE: Otroški šampon (27.7.2006 12:27:18)

kaj pa Bubchen... menda imajo zelo kvalitetno kozmetiko...
jaz jo tudi uporabljam za našega sončka...

Geja

Jančika_ -> RE: Otroški šampon (27.7.2006 12:31:54)

Naš fant sicer nima kake hude grive, ampak ker ati hoče, da mu puščamo daljše lase, mu dajeva gor balzam (kar mojega). Brez se mu laski namreč zadaj fecljajo, ker spi na hrbtu. In potem ima napol rasta gnezdo. Star je pa dve leti.

BLAŽIKA -> RE: Otroški šampon (27.7.2006 13:34:03)

Malo balzamčka ji dajte gor in bo čisto drugače.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pina-1 -> RE: Otroški šampon (27.7.2006 15:13:41)

Mi smo strai tri leta in imamo od rojstva take lase da je veselje ( pri treh mesecih smo se prvič strigli).
Jaz moji Mii glavo perem s šamponom od nivee. Sem pa pri frizerki ( Miini momici) dobila balzam v šreju, ki ga našpricaš na mokre lase in ni potrebno izpiranje. Se fajn obnese in se laski lepo razčesajo.....

Dashenka -> RE: Otroški šampon (29.7.2006 9:08:19)

Punce hvala za nasvete. Sem že kupila otroški balzam in ga včeraj tudi prvič uporabila.
Razlika je več kot očitna!

dory -> RE: Otroški šampon (29.7.2006 10:56:53)

Moj ma tud mal daljse skravzlane laske...ultra beauty otroski se mi zdi do zej se najboljsi...preverjeno ne pece in drazi oci, tud laski so volji in mehki..pa se lepo po marelici disijo :)

Stran: [1]