Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: divans1 Zanima me, v katerem tednu vam je začel otrdevati trebuh, ali to kaj boli? Jst sm zdaj v 18.tednu, 22.12 bom dopolnila 4 mesece, pa še nimam glih pravega bušija, še posebej zjutraj ga ni skoraj nič. Je pa to moja prva nosečnost. Hvala za odgovore! OJ. jaz sem mislila, da ti IMAŠ ta problem, da ti otrdeva trebuh....če prav razumem, tebe skrbi, ker se ti še nič ne pozna? VErjetno si prvič noseča? Saj veš-100 ljudi 100 čudi....Enim se trebušček prej pozna, enim kasneje.... Meni se v prvo dolgo ni poznal, pa sem med zelo suhimi, moji kolegici ,tut suhicu, še v 5. mesecu nisi mogel reči, da je noseča! je mela čist malo povečan trebušček, če nebi vedla, nebi mogla uganit.... Tak da....vsak buši po svoje; no, jaz sem potem imela proti koncu pa taaaaaako ogromnega, da so me vsi spraševali, če mam dva dojenčka not....kar naenkrat je bil tam.....velik buši. V nasl. nosečnosti pa se prej pozna..... to otrdevanje pa zgleda tak nekak: v spodnjem delu trebuha, tam, kjer je maternica, se pač sama maternica napne, saj je mišica, kot da bi mela ti mišico napeto, sam da tega ne narediš lih prostovoljno. In postane tak kar trda in če se takrat malo bolj pritisne nanjo, kar zaboli. in potem to hitro mine. Temu se reče nekak tak-Braxton Hicks "popadki", lažni popadki (nisem šla poguglat tega, pa sem mogoče si napak zapomnila tisto ime). Kdaj pa se začne pojavljat, pa je čist različno, saj sama vidiš po odgovorih. Ni ap nič narobe, če se ne.... tak da-NE SKRBI, tvoj lepi buši se bo še pokazal....tam v 8., 9. mesecu te potem kar mantra ta velikost....Bodi vesela, ti ni treba zapravljat za cote vsak mesec sploh zdaj, v recesiji..... Pa še meni je bla prav fora, preden sem mela vidnega bušija, da mam končno "poln dekolte" . kot pravim, sem povsod bolj "koščena".....hehe. Drži se, uživaj s svojim bušijem, ker tak kot je, je najnajnajlepši.....
|