|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ostal mi je cel lonec kuhanega riža
6.5.2007 16:01:57   
muška
Danes mi je od kosila ostal cel lonec kuhanega riža(je bilo ostalega preveč in ga nismo pojedli) .

Kaj bi lahko naredila iz njega, recimo jutri za kosilo? Samo pogrela ga nebi. Je pa kuhan na vodi z dodano jušno kocko.

Se sploh kaj da?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža
6.5.2007 16:10:33   
soncece24
Čisto enostavno - posebej skuhaš omakco, ali zelenjavno ali pa meso + zelenjava + pasiran paradižnik, zmešeš z rižem in imate rižoto.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.5.2007 16:16:23   
CatJa
Škoda, da si dodala kocko. Najprej sem pomislila na rižev narastek. Tako ti ne ostane kaj drugega kot rižota. Z morskimi sadeži mogoče?

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.5.2007 16:37:28   
Strawberrie Cherrie
Omako iz bučk, mogoče? Ful fajn pride iz riža. Ali pa če boš filala paprike user posted image potem ti tudi tale riž pride v upoštev. Ali pa če narediš meso + omaka + riž + solata.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2007 16:52:26   
Marogica
Kakšna riževa solata-podobna kot testeninska?

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2007 21:29:45   
Anonimen
Čufte?

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2007 21:30:43   
Anonimen
Riževe polpete-hrustljaveuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2007 21:40:04   
tanikaa
A lahko dobimo recept za riževe polpete? Dalija prosiiiiimmmmuser posted image  Ker prvič slišim za te polpetuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2007 21:40:22   
cmokec
Najbolje je, da ga vržeš. Če bi ga jutri jedli, pa skuhaš lepo svežega. Simpl, pa najbolj sigurno.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2007 21:43:43   
tanikaa
Kaj hudiča pa se lahko zgodi rižu? A lahko dobi salmonelo????user posted image   Mama mia, potem sem ful slaba gospodinja. Mi pojemo riž naslednji dan...če ga kaj ostane.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2007 21:48:09   
Anonimen
V hladen kuhan riž daš malo popraženo čebulo,jajca-odvisno od količine riža,peteršilj,sol in česen.Vse dobro premešaš,nekaj časa pustiš stati,da se prepoji.Potem z dvema žlicama maso oblikuješ v polpet,malo potlačiš,da ni predebelo in ocvreš v vročem olju.Če masa ni preveč mokra,lahko oblikuješ z rokami.Zlatorumeno ocvreš in ponudiš z zeleno solato.

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
6.5.2007 21:48:19   
cmokec
Nikjer nisem napisala, da bi lahko kaj do riža dobil, še manj salmonelo. Samo ni mi jasno, kaj je problem še enkrat riž skuhat, al pa ga dat med odpadke. Ker glede na ceno riža saj pri nas ni živilo, ki bi ga prihranili za naslednji dan. In to kljub temu, da sploh ne vemo, kako bi ga porabili.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.5.2007 21:49:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Kakšna riževa solata-podobna kot testeninska?

To mi je dobra ideja.

Pa še v hladilnik ga lahko postaviš kar takoj, da ga ne napade kakšna žvalca user posted image

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.5.2007 22:09:57   
cincamarinca
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Ker glede na ceno riža saj pri nas ni živilo, ki bi ga prihranili za naslednji dan. In to kljub temu, da sploh ne vemo, kako bi ga porabili.

Predvidevam, da ne gre za denar. cmokec, na svetu smo tudi ljudje, ki se nam metanje hrane v koš niti približno ne zdi pravilno ravnanje. ne glede na to, kako poceni je. Posebej še, ko spoznaš ljudi, ki nimajo niti skodelice riža. Te kar zmrazi. Pri nas je hrana tako poceni, da se ne zavedamo, da je to dobrina.
Pa nisem želela neke moralne razprave odpret, ampak samo pojasnit, zakaj se nam (nekaterim) pač ne zdi samo po sebi umevno, da bi v koš vrgli poln lonec riža.
Pa lep pozdrav vsem!

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2007 23:29:29   
ziva_
jaz bi naredila solato. na kocke narezes kisle kumarice, dodas koruzo, čebulo (lahko tudi brez), majonezo in kislo smetano... pa se malo v hladilniku pustis, da se vse skupaj lepo veze, in imas odlicno prilogo k pleskavicam, čevapcicem...

(odgovor članu cincamarinca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.5.2007 10:29:46   
cmokec
Cincamarinca, se popolnoma strinjam in pazim, da skuham ravno pravšnjo količino. 

(odgovor članu ziva_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.5.2007 10:54:10   
pajčolanka
mmm jaz bi naredila rizi bizi-samo dodala bi kuhan korenček in grah. vedno naredim malo večjo porcijo rizi bizija ker ga moj ne je in mi ostane še za večerjo.  zraven za kosilo pa še zrezki v omaki....

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
7.5.2007 10:59:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pajčolanka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.5.2007 20:01:14   
bamby

Najprej bi pripomnila samo to, da meni riž ni ravno poceniuser posted image . Nekateri si očitno lahko privoščijo prav vse, tudi metanje še uporabne hrane stran.

Moj namig za porabo riža je tudi ta, da ga lahko segreješ in daš kot prilogo raznemu mesu z omako (polpeti, zrezki, golaž...) in seveda zelena ali paradižnikova solata.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.5.2007 10:07:31   
Slončica
Isto kot predhodnice,pri nas ga zmeri skuhamo več,ker ga pol dobita še psa..drgač pa je rizi bizi iz ohlajenga riža men osebno boljši,ker ni tok pocast..al pa v pečici ga lahko zapečeš čez daš zrezke posuješ s sirom in daš v pečico zapečt..al pa morske sadeže...ma idej je ful

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.5.2007 15:02:35   
mikina
Pri nas pa gre najbolj ta varianta:
kar ostane riža dam noter jajce ali dve odvisno od količine, naribam sir, včasih še malo posebne klobase na koščke, obvezno origano, sol, poper. Maso dobro premešam in naredim kroglice jih spaniram in ocvrem.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
17.5.2007 8:30:14   
Anonimen
paelja

(odgovor članu mikina)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
3 odlične jedi za doječo mamico
Za mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?