Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 16:10:33
|
|
|
|
soncece24
|
Čisto enostavno - posebej skuhaš omakco, ali zelenjavno ali pa meso + zelenjava + pasiran paradižnik, zmešeš z rižem in imate rižoto.
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 16:16:23
|
|
|
|
CatJa
|
Škoda, da si dodala kocko. Najprej sem pomislila na rižev narastek. Tako ti ne ostane kaj drugega kot rižota. Z morskimi sadeži mogoče?
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 16:37:28
|
|
|
|
Strawberrie Cherrie
|
Omako iz bučk, mogoče? Ful fajn pride iz riža. Ali pa če boš filala paprike potem ti tudi tale riž pride v upoštev. Ali pa če narediš meso + omaka + riž + solata.
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 16:52:26
|
|
|
|
Marogica
|
Kakšna riževa solata-podobna kot testeninska?
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Čufte?
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:30:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Riževe polpete-hrustljave
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:40:04
|
|
|
|
tanikaa
|
A lahko dobimo recept za riževe polpete? Dalija prosiiiiimmmm Ker prvič slišim za te polpet
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:40:22
|
|
|
|
cmokec
|
Najbolje je, da ga vržeš. Če bi ga jutri jedli, pa skuhaš lepo svežega. Simpl, pa najbolj sigurno.
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:43:43
|
|
|
|
tanikaa
|
Kaj hudiča pa se lahko zgodi rižu? A lahko dobi salmonelo???? Mama mia, potem sem ful slaba gospodinja. Mi pojemo riž naslednji dan...če ga kaj ostane.
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:48:09
|
|
|
|
Anonimen
|
V hladen kuhan riž daš malo popraženo čebulo,jajca-odvisno od količine riža,peteršilj,sol in česen.Vse dobro premešaš,nekaj časa pustiš stati,da se prepoji.Potem z dvema žlicama maso oblikuješ v polpet,malo potlačiš,da ni predebelo in ocvreš v vročem olju.Če masa ni preveč mokra,lahko oblikuješ z rokami.Zlatorumeno ocvreš in ponudiš z zeleno solato.
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:48:19
|
|
|
|
cmokec
|
Nikjer nisem napisala, da bi lahko kaj do riža dobil, še manj salmonelo. Samo ni mi jasno, kaj je problem še enkrat riž skuhat, al pa ga dat med odpadke. Ker glede na ceno riža saj pri nas ni živilo, ki bi ga prihranili za naslednji dan. In to kljub temu, da sploh ne vemo, kako bi ga porabili.
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 21:49:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Kakšna riževa solata-podobna kot testeninska? To mi je dobra ideja. Pa še v hladilnik ga lahko postaviš kar takoj, da ga ne napade kakšna žvalca
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 22:09:57
|
|
|
|
cincamarinca
|
IZVIRNO SPOROČILO: cmokec Ker glede na ceno riža saj pri nas ni živilo, ki bi ga prihranili za naslednji dan. In to kljub temu, da sploh ne vemo, kako bi ga porabili. Predvidevam, da ne gre za denar. cmokec, na svetu smo tudi ljudje, ki se nam metanje hrane v koš niti približno ne zdi pravilno ravnanje. ne glede na to, kako poceni je. Posebej še, ko spoznaš ljudi, ki nimajo niti skodelice riža. Te kar zmrazi. Pri nas je hrana tako poceni, da se ne zavedamo, da je to dobrina. Pa nisem želela neke moralne razprave odpret, ampak samo pojasnit, zakaj se nam (nekaterim) pač ne zdi samo po sebi umevno, da bi v koš vrgli poln lonec riža. Pa lep pozdrav vsem!
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 6.5.2007 23:29:29
|
|
|
|
ziva_
|
jaz bi naredila solato. na kocke narezes kisle kumarice, dodas koruzo, čebulo (lahko tudi brez), majonezo in kislo smetano... pa se malo v hladilniku pustis, da se vse skupaj lepo veze, in imas odlicno prilogo k pleskavicam, čevapcicem...
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 7.5.2007 10:29:46
|
|
|
|
cmokec
|
Cincamarinca, se popolnoma strinjam in pazim, da skuham ravno pravšnjo količino.
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 7.5.2007 10:54:10
|
|
|
|
pajčolanka
|
mmm jaz bi naredila rizi bizi-samo dodala bi kuhan korenček in grah. vedno naredim malo večjo porcijo rizi bizija ker ga moj ne je in mi ostane še za večerjo. zraven za kosilo pa še zrezki v omaki....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.5.2007 10:59:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 8.5.2007 20:01:14
|
|
|
|
bamby
|
Najprej bi pripomnila samo to, da meni riž ni ravno poceni . Nekateri si očitno lahko privoščijo prav vse, tudi metanje še uporabne hrane stran. Moj namig za porabo riža je tudi ta, da ga lahko segreješ in daš kot prilogo raznemu mesu z omako (polpeti, zrezki, golaž...) in seveda zelena ali paradižnikova solata.
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 15.5.2007 10:07:31
|
|
|
|
Slončica
|
Isto kot predhodnice,pri nas ga zmeri skuhamo več,ker ga pol dobita še psa..drgač pa je rizi bizi iz ohlajenga riža men osebno boljši,ker ni tok pocast..al pa v pečici ga lahko zapečeš čez daš zrezke posuješ s sirom in daš v pečico zapečt..al pa morske sadeže...ma idej je ful
|
|
|
|
RE: Ostal mi je cel lonec kuhanega riža 17.5.2007 8:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
paelja
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?