|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Orbitrek -vprašanje?
13.9.2013 13:11:20   
nutela
Pozdravljene,

zanima me kakšna je razlika med navadnim in Infinity modelom oz. kateri modeli Orbitreka obstajajo. Ga je katera imela in kako so vidni rezultati. Po 3 mesecih od poroda bi rada malo učvrstila mišice, za rekreacijo v centrih je malo prezgodaj, ker se dojimo, zato me zanimajo vaše izkušnje. Ga je vredno nabavit? Ali pa mi morda katera predlaga kako drugo mašinco, kjer bi delalo celotno telo.

Hvala vnaprej za vaše odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Orbitrek -vprašanje?
13.9.2013 14:34:13   
respect
Ne potrebujete nobenih naprav,da se brez njih veeellliiko. Na youtubu imate ogromno posnetkov,nasvetov itn. Pa čeprav dojite lahko komot telovadite. Večkrat takšne naprave postanejo obešalniki za oblačila

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.9.2013 19:48:49   
Flavia_

IZVIRNO SPOROČILO: respect
Večkrat takšne naprave postanejo obešalniki za oblačila

user posted image user posted image user posted image Že videno! user posted image

Be the change you want to see in the World ...

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.9.2013 20:29:05   
liliana
Jaz sem imela orbitrek ene 5 let.....je bil praktično vsakodnevni uporabi vsaj 40 minut na dan.....meni je odgovarjal, ker pa sem imela izpah kolkov, me je po nekaj letih vadbe začel boleti kolk...zato sem orbitrek zamenjala s sobnim kolesom.....imela sem čisto navadnega.....itak pa je tega zdaj že 10 let......

Z rezultati je pa tako.....če redno delaš in migaš so rezultati vidni, če ne delaš, seveda niso......za trebuh pa so zame še vedno najboljši trebušnjaki.....

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.9.2013 23:39:16   
malaMravljica
jaz tudi imam orbitrek in ker par let nisem nic sportala sem zacela pol vsak dan na tem in pol povabila moza na tek z mano, ker je mislim, da sem brez kondicije user posted image ce ga bos rabila je fajn, sam se velikokrat zgodi, da samo tam stoji in brises prah dol, to je potem brezveze.

Za trebuh bi si jaz rajsi tisto klop vzela, delas vaje za trebuh in hrbet gor, ce delas za trebuh mores seveda tudi za hrbet. Jaz jo imam, delam pa zaradi hrbta. Sam tu mi je mal zal, da nisem vzela mal drugacne, da ni treba nic nastavitve spreminjat, ce delas za trebuh ali hrbet, pri moji je treba oz jaz ne spreminjam, sam pri vajah za trebuh je pol malo neudobno. Je pa tudi s tem isto, ce bos delala se nakup splaca, drugace je brezveze.

Je pa najina zelja, ki caka na realizacijo tista fitnes naprava kjer delas vaje pravzaprav za vse, tam kjer so utezi gor.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2013 8:21:34   
nutela
Respect

Ne potrebujete nobenih naprav,da se brez njih veeellliiko. Na youtubu imate ogromno posnetkov,nasvetov itn. Pa čeprav dojite lahko komot telovadite. Večkrat takšne naprave postanejo obešalniki za oblač
ila

Zgleda, da nisi razumela mojega vprašanja. To, da so posnetki na youtube mi je čisto jasno, to pa še ne pomeni, da si sama ne smem omisliti kake naprave doma in povprašati za mnenje o njej. Pa tudi nisem napisala, da ker dojim ne smem telovadit. Smo zelo športna družina, ampak tamalega si pa res ne mislim s sabo vozit na vodeno rekreacijo, glede na to da se še samo dojimo. Zato pa sem razmišljala v tej smeri.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2013 11:38:55   
respect

IZVIRNO SPOROČILO: nutela

Respect

Ne potrebujete nobenih naprav,da se brez njih veeellliiko. Na youtubu imate ogromno posnetkov,nasvetov itn. Pa čeprav dojite lahko komot telovadite. Večkrat takšne naprave postanejo obešalniki za oblač
ila

Zgleda, da nisi razumela mojega vprašanja. To, da so posnetki na youtube mi je čisto jasno, to pa še ne pomeni, da si sama ne smem omisliti kake naprave doma in povprašati za mnenje o njej. Pa tudi nisem napisala, da ker dojim ne smem telovadit. Smo zelo športna družina, ampak tamalega si pa res ne mislim s sabo vozit na vodeno rekreacijo, glede na to da se še samo dojimo. Zato pa sem razmišljala v tej smeri.

Uff no oprosti,ker sem sploh kaj napisalauser posted image
No no,kje sem napisala da si ne smeš ?
Jaz pa sem ti dala mnenje v drugo stran,saj velikokrat kot sem napisala takšna oprema ostane samo tam in nič drugega. Pač veliko več narediš sam za celo telo,kot pa samo z eno napravo.

No,pa vzemi moje mnenje za slabo kakor želiš

Lep danuser posted image

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2013 0:54:34   
polonicapika

IZVIRNO SPOROČILO: nutela

Pozdravljene,

zanima me kakšna je razlika med navadnim in Infinity modelom oz. kateri modeli Orbitreka obstajajo. Ga je katera imela in kako so vidni rezultati. Po 3 mesecih od poroda bi rada malo učvrstila mišice, za rekreacijo v centrih je malo prezgodaj, ker se dojimo, zato me zanimajo vaše izkušnje. Ga je vredno nabavit? Ali pa mi morda katera predlaga kako drugo mašinco, kjer bi delalo celotno telo.

Hvala vnaprej za vaše odgovore.

Poskusila sem osnovni Orbitrek, zato ti ne znam povedati za drugega. Če ne znaš pravilno izvajati vaj niti na Orbitreku kot osnovnem, boste vso moč pustile na nogah. Pri vseh teh napravah bi bilo nujno, da vam podajo krepkejša navodila za izvajanje, ne pa nek lari fari. Orbitrek sem prodala. Ni vreden denarja. Velja še vedno lastno delovanje in trud.

Izvajaj keglove vaje, izvajaj vaje za trebuh in hrbet, izvajaj vaje za rit in noge. Ne pomaga mašina, če niti tam ne stiskate mišic in jih mašina namesto vas. Zato je pomembno, da stisnete mišice, ko izvajate neko vajo in ob tem pravilno dihate. Vaja potem nekoč pride do pravilne izvedbe in izrabe energije.

(odgovor članu nutela)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2013 10:17:43   
sazi

Izvajaj keglove vaje, izvajaj vaje za trebuh in hrbet, izvajaj vaje za rit in noge. Ne pomaga mašina, če niti tam ne stiskate mišic in jih mašina namesto vas. Zato je pomembno, da stisnete mišice, ko izvajate neko vajo in ob tem pravilno dihate. Vaja potem nekoč pride do pravilne izvedbe in izrabe energije.

Če človek želi kardiovaskularno vadbo in pridobivati/ohranjati nekaj kondicije, tole zgoraj ne bo pomagalo.

Ljudje smo različni in telovadimo z različnimi razlogi.
Poznam tako, ki so imeli orbitrek za odlaganje perila, jaz pa sem že "uničila" enega in je zdaj v uporabi drugi.

Prvič sem ga začela uporabljati po 1. nosečnosti in je prišel prav za "tek" doma, ko je otrok spal ali pa je bilo zunaj slabo vreme. Zdaj ga uporabljam precej manj, saj sta otroka že večja in ju lahko kdo za čas teka počuva, pa tudi tečem zunaj v skoraaj vseh vremenskih razmerah - za zimo pa, ko je sneg, še vedno prav pride.

O razlikah med modeli žal ne vem nič. Prej sem imela enega noname, zdaj pa enega od Intersporta. V trgovini je treba gor stopit in ugotoviti, če ti ustreza (razmik med nogami, višina... čeprav se nekaj teh stvari pri nekaterih modelih lahko nastavlja.

(odgovor članu polonicapika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2013 20:23:28   
polonicapika
Bližnjice nikdar niso bile rešitev. Moje bistvo je, da se najprej utrdijo mišice. Potem pa šele ostalo.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?