|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 9:44:48   
Alina
Pozdravljene!

Pri nas je tako slabo vreme, da sem kar sedla za računalnik, za druge reči ni prave volje.

Prosila bi vas za pomoč. Midva z mojim dragim si bova začela opremljati počasi stanovanje. Sma v fazi ko se ne moreva odločiti za določene stvari, zato bi vas prosila za vaše mnenje.

1. NAKUP KUHINJE - marles, svea,gorenje,..., vem, da so to znamke a me zanima če so res tako dobre, saj so cenovno dražje. Sedaj imava Garant Polzela.

2. TLA - problem se pojavi, ker imava lesena tla, plata ni betonska (objekt je nov). Kako ste zadovoljne z laminatom - kuhinja. Moj si želi v dnevni, spalnici in otroški itison, jaz pa sem nasprotnik tega.:zmeden: Kaj menite ve?

3. PLOŠČICE - tu pa te glava boli, cene so tako različne, da sploh ne veš več kaj bi. A bi ve uskladile barvno celotno stanovanje - kopalnica, hodnik in kuhinja?

Stanovanje je mansarda in bo odprtega tipa.

Vem, da sem vam malo zatežila, zato v naprej že hvala.

Lep dan.:rozica:;):rozica:

Alina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 9:56:03   
Anonimen
Si bom med malco za tvoj pošt vzela malo več časa.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 9:59:02   
rija
pod:
1. pojma nimam
2. nikakor itison (vsa svinjarija se not zavleče, pršice, ....) pa tudi laminat mi je nagravžen, mogoče parket?
3. definitivno barvno uskladiti, kako pa si drugače predstavljaš odprto stanovanje? malo nečesa tu, malo nečesa tam, nobene rdeče niti. ma nismo mi hundertwasserji...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:00:22   
nenni
Oj, jaz sem tudi v fazi opremljanja.

Kuhinja: kupila sem v lesnini Anjo - je najbolj poceni, sicer ni kuhinja mojih sanj, ampak za prvi 2 leti bo morala zdržat.

Tla: jaz imam po celem stanovanju ploščice, edino v spalnici in dnevni imam laminat.

Ploščice: za ploščice se ti splača malo okrog pogledat, ker so cene res različne. Jaz sem jih dobila v Merkurju, ko so imeli akcije.

Jaz imam kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo vse odprto in tudi oprema je barno uskaljena.
Ploščice v kuhinji so oranžne, kuhinja je vanili barve, v jedilnici imam mizo (oz. bom imela, ko pride) bukev barve, stoli pa so tapecirani z oranžno barvo, dnevna soba je regal v barvi bukve, sedežna garnitura pa je v umazano oranžni barvi.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:03:50   
Lenny
Za kuhinjo bom modro tiho, ker bom o tej temi razmišljala šele čez kakšna tri leta.
Kar se tiče itisonov in njim podobnih talnih oblog, sem totalno proti. Sedaj imava to čudo v dnevni in otroški sobi, pa je prava katastrofa. Kljub sesanju ni nikoli občutka, da je čisto, kar postane kristalno jasno, ko vidiš vodo pri mokrem sesanju. Torej sva sklenila, da v hiško talne obloge kosmatega tipa nimajo vstopa. Bova pa razmislila o kakšnem kakovostnem tepihu.
Barvna usklajenost pa je stvar okusa. Jaz sem bolj ali manj za, videla pa sem že stanovanja, kjer je vsaka soba v drugi barvi in sploh ni slabo. Če sedaj razmišljam o ploščicah, ne bi imela enakih vsepovsod. Morajo se pa barvno in stilno ujemati.
Toliko jaz.
Prijetno opremljanje!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:08:59   
Anonimen
1. NAKUP KUHINJE - mi mamo sveo hortenzijo in je super. če si vzameš nekaj časa in si sama tut mal zrišeš elemente pa da ti prej povejo cene si lahko nardiš prov lušno kombinacijo za mal dnarja. je pa znanka kupila zdele kuhno od dan kuchen in je rekla da ni nč dražja k svea??!! je za preverit, k iz lastne roke ne vem.

2. TLA - js mam laminat po celem stanovanju - hodniki, kuhinja, spalnica, dnevna in sem z njim zadovoljna, le kar me moti je da je malo bolj statičen in nase veže več prahu. v novi hiši bom mela povsod ploščice ker bo talno gretje - ampak kake odbite ploščice, v zgornjem nadstropju kjer bojo spalnice bo itison. dala bi ga tudi v dnevno ker mi je res všeč, vendar ga ne bom, ker bo en kup izhodov direkt na teraso in se preveč svinjarije nos not. za tam kjer pa ni stikov s čevlji in se hodi stroktno v copatih mi je pa zakon.

3. PLOŠČICE - včasih sem ploščice prodajala in ti povem da ni kake hude razlike al kupiš ploščice za jurja al pa 5. ponavad smo mel več problemov in reklamacij s tistimi k so ble 10 jurjov! tko da se mi zdi pametn pogledat za ploščice v kakem obiju al pa kej podobnga k majo dost pocen varjante. absolutno pa naj bodo barvno vzklajene saj tiste ki so v bivalnih prostorih. kopalnica je ločen prostor in tut čist drgačne ploščice tko da tm lahko čist drugo obereš

lp, lara

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:09:27   
Anonimen
Aja, glej moj album je not bivše stanovanje, ki je vse farbasto + kopalnica.
Ploščice sicer niso tiste tanajbolj poceni, ampak izven lj kotline se dobi vse za tretino ceneje.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:09:50   
Alina
Rija mislila sem predvsem kopalnico in WC, tam pa imamo vrate, tako, da je stvar ločena.

Kopalnica in WC sta v spodnjem delu predno se pride v mansardo - ločeno s petimi stopnicami.

Jaz bi imela kombinacijo modre barve in les - bukev ali breza. Moj pa se razmišlja o rdeči.

Iščema čim ugodnejše variante, saj nisva finančno, kaj dosti v plusu.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:15:17   
klavdijas
Pri nas se bomo vsak cas selili. Kuhinja je italijanska DOIMO, dnevna je Alples, sedezna od enga tapetnika. Po tleh je v dnevni parket, po kuhinji ploscice. Povsod, kjer so ploscice, je talno gretje in je zakon. Ce bi lahko se enkrat zbirala, bi tudi po dnevni dala ploscice. Itison ti pa odsvetujem, prah in svinarija vse ostane.

Lep pozdrav,

Klavdija

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:15:53   
rija
no če je ločeno, si seveda lahko privoščiš totalen odklop od ostalega stanovanja.
jaz bom sicer imela po celi hiši eno osnovo, pa samo dodatke različne. sicer pa kaj ti je všeč, hvalabogu da imamo različne okuse...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:24:44   
CatJa
Tudi mi imamo mansardo odprtega tipa. Ce zelis, si oglej moj album, mogoce dobis kaksno idejo.
Pri nas imamo ploscice v predsobi, kuhinji in seveda v kopalnicah, drugje pa parket.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 10:40:52   
Pi-kica 1
Kuhinjo imava midva od Svee in sva zelo zadovoljna. Je kar razlika od cenenih kuhinj v odpiranju predalov, obdelavi robov.

V kuhinji imava na tleh laminat. Če bi lahko še enkrat izbirala, bi se odločila za talno pluto. Laminat je sicer zelo v redu za čiščenje, ni občutljiv, vendar grozno glasen, če ti kaj pade na tla. Pluta pa je mehka, topla, lahko kupiš tudi takšno, ki jo polagaš kot laminat. Itison absolutno odsvetujem, zame je zakon parket.

Ne zdi se mi potrebno, da bi bilo celo stanovanje barvno usklajeno, meni je to preveč monotono. Pri ploščicah smo se mi odločili za eno srednjo varianto, ne najcenejših, pa tudi najdražjih ne.

LP

Pi-kica

Pi-kica

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 11:05:03   
Anonimen
CatJa -- najs stanovanje. Mi je všeč predvsem nabor barv. Res je kjut na kvadrat.

Pa še pripomba, ki je morda neumestna, ker gre za gospodinjstvo.
Ploščice na sredinskem kuhinjskem otoku so higiensko vprašljive. Še pred par leti8 bi lokal s tako oblogo ne dobil uporabnega dovoljenja s strani sanitarcev.:zmeden:. Ker se menda v fugah ful svinjarije nabira. Sam za gospodinjstva je itak irelevantno.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 11:11:47   
CatJa
Hvala, pikec0. Kar se pa ploscic na delovnem pultu tice, smo imeli pa eno malo vojno. Jaz sem bila bolj za obicajen pult, moj pa za ploscice, ker jih ima pac njegova sestra. No, obveljala je njegova, sam zgleda pa lepo.

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 11:19:00   
Anonimen
Ma sej jest sem take ploščice že v lokale risala, sam pravim, da znajo bit problemi - doma jih itak ne bo, če boš ažurno pucala in ne preveč polivala. V nasprotnem primeru pa - voila - zobna ščetka.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 11:49:48   
Annny
Samo itisona ne....:(;)

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 12:07:44   
MINEJA
Tudi mi smo si stanovanje že opremili, vendar sedaj vem kje sem ga polomila, tako da bom čez par let hiško čisto drugače uredila.
KOPaLNICA- definitvno ne bom imela ploščic do stropa kot da smo v klavnici. Imela bo les na tleh (iroco) in ploščice samo tam kjer je bide, umivalnik, bana, ... Definitivno bom na WC-ju za goste imela PISOAR!!!

KUHINJA - definitivno ploščice, tudi v jedilnici pod jedilno mizo. Drugače pa imamo kuhinjo GORENJE (poglej album)

Nikakor si ne želim več laminatov, ker sem full nezadovoljna. Prvič imam barvo jjesen in so full svetli in se vse pozna. Drugič pa vse kar pade dol se takoj okruši, od vode oz. od pomivanja se poznajo namočeni robovi, ... Raje malo več in les ali parket!

BARVE- sedaj imamo barvno full razgibano stanovanje (RDEČO-RUMENO kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo), MARELIČNO predsobo, VIJOLIČNO spalnico. Moram priznati, da se tako močnih barv naveličaš. V novi hiši bom imel npr. v enem prostoru samo eno steno močen barve, ostale pa pastelne ali čisto bele. Barvno ga lahko dodatno razgibaš še z dodatki, sedežno, prti, tepihi, vazami, prtički, ...

PREDSOBA - definitvno rustikalne ploščice, ki niso gladke!

LP in užitek pri opemljanju!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 13:03:33   
Anonimen
Ej mineja, ampak meni mi je pa všeč.

Kolk se lohk naveličaš pa ne morem rečt, ker sem v svojem živela le slabo leto. In mi je res hudo, ker sem ga morala zapustit.

(odgovor članu Alina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Opremljanje stanovanja
20.7.2005 14:21:22   
CatJa
Mineja zelo lepo imate. Glede barv pa je tudi nam (slikarka) svetovala, da vedno povdari le detajle, nikar barvati vseh sten, ker opticno zmanjsa ze tako premajhne prostore. Pri nas imamo sicer ogromno prostora, ki bi ga v bistvu lahko bolj racionalno uporabili, ampak tako pac je zdaj.
Pri nas moramo predvsem se veliko narediti na dekorju - razne slike ipd. Vendar je kar problem, ker je mansarda in je ponekod stena visoka samo 130 cm. Pa bo ze ...

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Opremljanje stanovanja
21.7.2005 9:11:48   
MINEJA
Tudi vi imate zelo lepo! Mi je všeč barve, ampak tako kot si rekla, le nakj je treba poudariti, ne pa vse!!!
Prej mi je bil všeč samo modern stil, sedaj pa mi je full všeč kombinacija z starinami. Ko bomo podrli hišo
imamo v njej kar nekaj starin in jih bomo kombinirali v novem stanovanju.
Drugače pa so mi tudi všeč slike na stenah in ostali razeni dekorji, ...

LP iz deževenega MB!

(odgovor članu Alina)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?