MINEJA -> Opremljanje stanovanja (20.7.2005 12:07:44)
|
Tudi mi smo si stanovanje že opremili, vendar sedaj vem kje sem ga polomila, tako da bom čez par let hiško čisto drugače uredila. KOPaLNICA- definitvno ne bom imela ploščic do stropa kot da smo v klavnici. Imela bo les na tleh (iroco) in ploščice samo tam kjer je bide, umivalnik, bana, ... Definitivno bom na WC-ju za goste imela PISOAR!!! KUHINJA - definitivno ploščice, tudi v jedilnici pod jedilno mizo. Drugače pa imamo kuhinjo GORENJE (poglej album) Nikakor si ne želim več laminatov, ker sem full nezadovoljna. Prvič imam barvo jjesen in so full svetli in se vse pozna. Drugič pa vse kar pade dol se takoj okruši, od vode oz. od pomivanja se poznajo namočeni robovi, ... Raje malo več in les ali parket! BARVE- sedaj imamo barvno full razgibano stanovanje (RDEČO-RUMENO kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo), MARELIČNO predsobo, VIJOLIČNO spalnico. Moram priznati, da se tako močnih barv naveličaš. V novi hiši bom imel npr. v enem prostoru samo eno steno močen barve, ostale pa pastelne ali čisto bele. Barvno ga lahko dodatno razgibaš še z dodatki, sedežno, prti, tepihi, vazami, prtički, ... PREDSOBA - definitvno rustikalne ploščice, ki niso gladke! LP in užitek pri opemljanju!
|
|
|
|