|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oprema za dojenčka
13.1.2005 10:57:30   
Ninica
Pozdravljene!

Imam eno vprašanje. Sem v 30. tednu nosečnoti in me zanima do kdaj približno ste imele vse pripravljeno za svojega dojenčka oz. koliko časa pred PDP?

Hvala že v naprej in lep dan!

Ninica9nebesa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Oprema za dojenčka
13.1.2005 11:05:56   
nita
Ha, pri men doma se vse za dojenčka in otroka nabira že 5 let (tolko je namreč star fantek od katerega bo naša pupa vse podedovala). DRugače pa sem začela soltirat in kupovat, kar sem še rabla, nekje po 33 tednu. Ravno danes sem dala prat še platnene dele od vozička, tako da sem z pranjem in likanjem v glavnem zgotovla. Posteljice pa ati še ni uspel sestavit (prav da ma še cajt :zmeden2: ).

Počasa boš tut ti lahko začela.

L.P. Anita (36t 4d):rozica:

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Oprema za dojenčka
13.1.2005 12:08:41   
Anonimen
Hojla!

Tudi midva sva velike stvari šla kupit nekje v 32. tednu, posteljico in previjalno je postavil v 37. tednu, sedaj pa sem ravno dala prati še zadnjo rundo stvari, pravzaprav rezervno posteljnino in sem v 39. tednu. Tako da malo po malem bo vse gotovo in bo čakalo na prihod našega bejbija.

Male stvari pa sem kupovala pred božičem,pa še prejšnji teden.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Oprema za dojenčka
14.1.2005 9:24:45   
Dolina
Uf, jaz sem najbolj poznaaaa. Še zdej nimam nič. Tko, da grem drug teden v šoping.

Ej, punce, neki mi povejte: na kok pa perete stavri za bebiko? Vem, da se lahko da samo malo praška (vse ostalo pa ne).
Jaz imam en ultra star gorenjev stroj, ki ima pranje pri 95stopinj (tega skor ne uporabljam), potem pa program na 60 in na 40 stopinj. Na kok nej perem?

Lp, Dolina 33t:rozica::rozica:

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Oprema za dojenčka
14.1.2005 12:17:08   
Anonimen
Hojla, Dolina!

Jaz sem vse pleničke in čisto belo perilo (spodnje majčke, bodije) prala na 95 stopinj, barvne pajacke pa vse na 40 stopinj. Vmes sem imela še kakšno belo, za katero je pisalo gor samo na 60 in sem tako tudi prala. Pri nobenem pranju pa nisem dodala mehčalca.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Ninica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Oprema za dojenčka
16.1.2005 11:39:47   
Dolina
No, potem bo pa ta stroj čist ok.

Hvala Blacky. :rozica::rozica:

Lp, Dolina

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?