Oprema za dojenčka (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Ninica -> Oprema za dojenčka (13.1.2005 10:57:30)

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje. Sem v 30. tednu nosečnoti in me zanima do kdaj približno ste imele vse pripravljeno za svojega dojenčka oz. koliko časa pred PDP?

Hvala že v naprej in lep dan!

Ninica9nebesa

nita -> Oprema za dojenčka (13.1.2005 11:05:56)

Ha, pri men doma se vse za dojenčka in otroka nabira že 5 let (tolko je namreč star fantek od katerega bo naša pupa vse podedovala). DRugače pa sem začela soltirat in kupovat, kar sem še rabla, nekje po 33 tednu. Ravno danes sem dala prat še platnene dele od vozička, tako da sem z pranjem in likanjem v glavnem zgotovla. Posteljice pa ati še ni uspel sestavit (prav da ma še cajt :zmeden2: ).

Počasa boš tut ti lahko začela.

L.P. Anita (36t 4d):rozica:

Anonimen -> Oprema za dojenčka (13.1.2005 12:08:41)

Hojla!

Tudi midva sva velike stvari šla kupit nekje v 32. tednu, posteljico in previjalno je postavil v 37. tednu, sedaj pa sem ravno dala prati še zadnjo rundo stvari, pravzaprav rezervno posteljnino in sem v 39. tednu. Tako da malo po malem bo vse gotovo in bo čakalo na prihod našega bejbija.

Male stvari pa sem kupovala pred božičem,pa še prejšnji teden.

Bye,

Blacky s :duda:

Dolina -> Oprema za dojenčka (14.1.2005 9:24:45)

Uf, jaz sem najbolj poznaaaa. Še zdej nimam nič. Tko, da grem drug teden v šoping.

Ej, punce, neki mi povejte: na kok pa perete stavri za bebiko? Vem, da se lahko da samo malo praška (vse ostalo pa ne).
Jaz imam en ultra star gorenjev stroj, ki ima pranje pri 95stopinj (tega skor ne uporabljam), potem pa program na 60 in na 40 stopinj. Na kok nej perem?

Lp, Dolina 33t:rozica::rozica:

Anonimen -> Oprema za dojenčka (14.1.2005 12:17:08)

Hojla, Dolina!

Jaz sem vse pleničke in čisto belo perilo (spodnje majčke, bodije) prala na 95 stopinj, barvne pajacke pa vse na 40 stopinj. Vmes sem imela še kakšno belo, za katero je pisalo gor samo na 60 in sem tako tudi prala. Pri nobenem pranju pa nisem dodala mehčalca.

Bye,

Blacky s :duda:

Dolina -> Oprema za dojenčka (16.1.2005 11:39:47)

No, potem bo pa ta stroj čist ok.

Hvala Blacky. :rozica::rozica:

Lp, Dolina

Stran: [1]