|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija ušesk in mandeljev!
29.3.2005 9:24:04   
dami2
Danes sem na Polikliniki malega naročila za operacijo ušesk in mandeljev. Čisto za informacijo sem sestri povedala, da bom z malim v bolnišnici (ker smo že enkrat imeli probleme, ker tega nisem povedala že takoj, ko sem dobila datum za operacijo), pa me je ona šokirala, da to ne bo mogoče, ker imajo na oddelkih takšno gnečo. Zdaj sem čisto iz sebe in me zanima, če je katera pred kratkim imela malčka na podobni operaciji in me zanma, če so ji dovolili biti z njim.
Moj mali je bil že kar nekajkrat v bolnišnici in vedno sem bila z njim. Ne predstavljam si, kako bi sprejel, če bi moral noč sam preživeti v bolnišnici, posebno zaradi tega, ker ima za sabo že toliko neprejetnih izkušenj, da ga razumem, da ga je strah vsakega obiska že samo pri zdravniku, kaj šele v bolnišnici. Ko nama je najina ORL zdravnica povedala, da bo potrebno na operacijo, se je sprva zelo ustrašil, a sem ga potolažila, da bom vsak trenutek ko bo tam, z njim in zelo me skrbi, da bi morala prelomiti to obljubo.
Na Polikliniki z malim še nikloli nisem bola v bolnišnici zato upam, da mi boste povedale svoje izkušnje.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.3.2005 9:26:48   
Anonimen
Potem naj ti pa tremin prestavijo na čas, ko ne bo gužve. A to se ne bi dalo zmenit? Meni je tudi grozno, če pomislim, da jaz ne bi mogla biti z mojim otrokom takrat, ko bi najbolj potreboval. Tega od nobene mamme ne bi smeli zahtevati. To ni človeško.

(odgovor članu dami2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2005 9:49:41   
pepelka
Mi pa smo bili v bolnici zaradi ušesk pred enim mesecem in sicer v bolnici Celje. Moj fantek je sicer star že pet let a si ga tudi ne predstavljam samega v bolnici, zato sem ostala pri njemu. Moram pohvaliti vso osebje na ORL oddelku. Dobila sva svojo veliko sobo, hrana je bila odlična, čez dan pa sva se igrala v igralnici. Na dan odhoda sem spoznala mamico iz Domžal, ki je samo zaradi tega da bo lahko z otrokom prišla v Celjsko bolnišnico. Da v Ljubljani to ni možno res kar ne morem verjet.

(odgovor članu dami2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2005 10:49:27   
Anonimen
Evo, pa pojdite raje v Celje. Jaz vem, da bi šla. Mojemu otroku bi se po moje zmešalo, če bi bil sam tam, ko se boji zdravnikov kot hudič križa. Je imel tudi slabe izkušnje.

(odgovor članu dami2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2005 7:28:31   
dami2
Tudi moj mali je že bil v bolnišnici v Celju in takrat sem bila z njim. Midva sva ležala na ortopedskem oddelku in je bilo super. Pohvala vsem, od zdravnikov do sester.
Bom res razmislila za Celje in poklicala koliko časa bi bilo potrebno čakat na datum. Preveč dolgo ne bi rada zavlačevala, ker se sluh slabša in želimo to čimprej rešiti.

(odgovor članu dami2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2005 7:28:48   
dami2
Tudi moj mali je že bil v bolnišnici v Celju in takrat sem bila z njim. Midva sva ležala na ortopedskem oddelku in je bilo super. Pohvala vsem, od zdravnikov do sester.
Bom res razmislila za Celje in poklicala koliko časa bi bilo potrebno čakat na datum. Preveč dolgo ne bi rada zavlačevala, ker se sluh slabša in želimo to čimprej rešiti.

(odgovor članu dami2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?