dami2 -> Operacija ušesk in mandeljev! (29.3.2005 9:24:04)
|
Danes sem na Polikliniki malega naročila za operacijo ušesk in mandeljev. Čisto za informacijo sem sestri povedala, da bom z malim v bolnišnici (ker smo že enkrat imeli probleme, ker tega nisem povedala že takoj, ko sem dobila datum za operacijo), pa me je ona šokirala, da to ne bo mogoče, ker imajo na oddelkih takšno gnečo. Zdaj sem čisto iz sebe in me zanima, če je katera pred kratkim imela malčka na podobni operaciji in me zanma, če so ji dovolili biti z njim. Moj mali je bil že kar nekajkrat v bolnišnici in vedno sem bila z njim. Ne predstavljam si, kako bi sprejel, če bi moral noč sam preživeti v bolnišnici, posebno zaradi tega, ker ima za sabo že toliko neprejetnih izkušenj, da ga razumem, da ga je strah vsakega obiska že samo pri zdravniku, kaj šele v bolnišnici. Ko nama je najina ORL zdravnica povedala, da bo potrebno na operacijo, se je sprva zelo ustrašil, a sem ga potolažila, da bom vsak trenutek ko bo tam, z njim in zelo me skrbi, da bi morala prelomiti to obljubo. Na Polikliniki z malim še nikloli nisem bola v bolnišnici zato upam, da mi boste povedale svoje izkušnje. Hvala.
|
|
|
|