|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Operacija na lulčku
1.2.2007 21:41:14   
petruc
Pozdravljene!
Imam 13 mesecev starega fantka in problem je, ker mu kožica ne gre čez lulček. Pediater mi je že napisal napotnico za operacijo, na katero ga moram naročit čez kaka 2 meseca. Sedaj je baje še premajhen. Ali ima katera kakšno izkušnjo s tem? Kako to poteka? Me full skrbi, da je to boleče za mojega sončka. Na žalost se midva trudiva skoraj vsak dan, vendar je kožica pač preozka. Hvala za vaše nasvete in delitve izkušenj. LP;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Operacija na lulčku
1.2.2007 21:44:09   
Lunc_a
To se dela v narkozu in je v bistvu samo en rez.Nič takega za otroka.Boljše to,kot pa bolečine in pa razna vnetja

(odgovor članu petruc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2007 21:46:51   
pinkiponki
Samo a ni to do 5. leta časa, da se zrihta?? Men je to lih zadnč ena mamica rekla. Kako to, da mu bodo to delali že pri enem letu??

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2007 21:49:40   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Lunc_a

Boljše to,kot pa bolečine in pa razna vnetja

Res. Mi smo dali to operacijo skoz, zaradi fimoze. Je sel drugi dan ze na tobogan.user posted image

(odgovor članu Lunc_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2007 21:50:16   
petruc
Tudi meni se tako zdi, da ni to tako nujno, vendar me mal skrbi zaradi vnetij. Bomo videli. V ponedeljek greva na cepljenje pa bom rajš še enkrat preverla. Nočem matrat mojega sončka. Mogoče nama pa kakšen dan uspe brez operacije. Vendar je vse tako ozko....

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2007 21:53:07   
petruc
Koliko časa sta pa bila v bolnici? Kako to izgleda?

(odgovor članu petruc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2007 21:58:31   
Lunc_a
http://www.otrokdruzina.com/stare_%20stevilke/2003/avgust/naslovna_tema_6.htm
En dan si tam,še manj.Pinkiponki odvisno kakšno je stanje na luliju ,operacije oz. poseg je tudi prej

(odgovor članu petruc)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2007 22:02:42   
Miss Piggy
V bolnici sva bila en dan. Zjutraj sprejeta, popoldan, nekje po malici, sva sla domov. Star je bil 2 leti in 3 mesece. Najhujse je bilo bujenje iz narkoze, ki jo mali otroci slabo prenasajo. Je bil dost napadalen, tko, da sva ga morala oba drzat, da se ne bi s postelje vrgel.

Drugac je bil pa v redu. Edino pri previjanju je jokal- pri menjanju obkladkov. Pa tolk je bil lacenuser posted image .

Bi pa sli na ta poseg, tudi, ce ne bi bila fimoza v igri.

(odgovor članu petruc)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.2.2007 7:11:20   
srki
Mojega sončka tudi to čaka, ampak šele leta 2008,  čakalne dobe za te operacije so zgleda zelo dolge. Na predgledu sem bila novembra 2006, datum pa sem dobila oktobra 2008.

Tudi meni je zdravnik rekel, da se do takrat lahko kaj izboljša, vendar dvomijo, ker ima kožico res čisto zraščeno. Jaz bom na ta poseg otroka definitivno dala (če ne bo boljše), ravno zaradi vnetij in vsega, do česar lahko pride.

Meni so tudi razložili, da gre isti dan že domov. Že sedaj pa se bojim zbujanja iz narkoze, ker je enkrat že dal to skozi in je bilo grozno. Kot je napisala Elis@, je bil tudi naš zelo napadalen in agresiven.

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.2.2007 14:38:56   
piščanc
jaz sem bila prepričana, da bo moral naš mali na operacijo, ker mu kožica ni šla nikamor. Čisto mala luknjica za lulanje, glavica se sploh ni videla. Enkrat mu je pediatrinja (ne njegova, druga na sistematskem) potegnila dol in je malo zakrvavel, v enem dnevu je bilo stanje spet isto.

Žigova pediatrinja je rekla, počakat, nič trenirat. pa se mu je zadaj začela nabirati umazanija, ščistiti itak nismo mogli, ker ni šlo nikamor, pa sem rekla kar bo pa bo. no in tista umazanija (kot skuta za kožico) je počasi (brez treninga) napredovala proti glavici. en dan pa je skoraj pogledala ven, jaz sem še malo cuknila in luli je bil osvobojen. od takrat naprej (leto in pol starosti) gre lepo kožica čez glavo in tudi malega ne boli.

Mi smo prišli iz nemogočega primera na normalno stanje. Ne obupat, vse se lahko še spremeni.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu petruc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2007 19:49:24   
cajnica
Naš mišek je star tri leta in so nama za čez en mesec določili termin za operacijo (v CE). Tudi nama so rekli, da greva hitro popoldne že domov, takoj ko se uspešno polula. Zanima me pa, kako so kaj vaši malčki prenašali bolečine in kako je izgledalo menjavanje obkladkov ... Koliko časa ste jih dajali in kako dolgo je trajalo, da je zacelilo oz. nehalo boleti?

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......