|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Oman
5.11.2007 9:46:21   
Anonimen
A je bil kdo v Omanu ali pa pozna koga, ki je bil? Zanima me kje in kako so se imeli? hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Oman
5.11.2007 9:50:12   
viv_
Sicer ful lepo, nisem bila, bi šla pa rec user posted image

Gledala sem na Travel Chanellu, potovala je pa Megan McCormick. Je pa turizem na precej visokem nivoju to, tako da so tudi cene temu primerne. Pomoje da dobiš oddajo na netu.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2007 10:20:26   
Anonimen
V goratem delu Omana sva že večkrat bila in nama je zelo všeč, zdaj bi pa skočila za 4 dni na plažo, samo ne veva kam? Vsepovsod so slikce lepeuser posted image . Šla bi pa nekam kjer je plaža res lepa, obvezno palme (ker v večini plaž v teh predelih primanjkuje palm in sence na plažah), pa da za kak dan lahko skočiš v mesto na tržnico oz kratek izlet, zato mesto ne sme biti daleč. Cene vem da so na nivoju, me pa zanima kako je s hoteli. Ali je bolje vzet hotel s 5user posted image ali ga lahko tudi s 3 ali 4user posted image . V Egiptu namreč ne bi nikoli vzela s 3 ali 4 , v dubaju pa je hotel s 3 zvezdicami lepši in boljši kot v sloveniji s 5 zvezdicami. Kako je pa v omanu pa ne vem in ravno to, me tudi najbolj zanima.
Sem zahtevnauser posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2007 12:07:17   
viv_
Kolkor sem videla, maš pomoje 3* dovolj, ker tisto s 5* je bilo res ulala...

Prec bi šla v Oman, samo čakam, da mal še tamale zrasteta...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?