Oman (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Anonimen -> Oman (5.11.2007 9:46:21)

A je bil kdo v Omanu ali pa pozna koga, ki je bil? Zanima me kje in kako so se imeli? hvala

viv_ -> RE: Oman (5.11.2007 9:50:12)

Sicer ful lepo, nisem bila, bi šla pa rec [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Gledala sem na Travel Chanellu, potovala je pa Megan McCormick. Je pa turizem na precej visokem nivoju to, tako da so tudi cene temu primerne. Pomoje da dobiš oddajo na netu.

Anonimen -> RE: Oman (5.11.2007 10:20:26)

V goratem delu Omana sva že večkrat bila in nama je zelo všeč, zdaj bi pa skočila za 4 dni na plažo, samo ne veva kam? Vsepovsod so slikce lepe[sm=smiley36.gif]. Šla bi pa nekam kjer je plaža res lepa, obvezno palme (ker v večini plaž v teh predelih primanjkuje palm in sence na plažah), pa da za kak dan lahko skočiš v mesto na tržnico oz kratek izlet, zato mesto ne sme biti daleč. Cene vem da so na nivoju, me pa zanima kako je s hoteli. Ali je bolje vzet hotel s 5[sm=smiley10.gif] ali ga lahko tudi s 3 ali 4[sm=smiley10.gif]. V Egiptu namreč ne bi nikoli vzela s 3 ali 4 , v dubaju pa je hotel s 3 zvezdicami lepši in boljši kot v sloveniji s 5 zvezdicami. Kako je pa v omanu pa ne vem in ravno to, me tudi najbolj zanima.
Sem zahtevna[sm=smiley36.gif]

viv_ -> RE: Oman (5.11.2007 12:07:17)

Kolkor sem videla, maš pomoje 3* dovolj, ker tisto s 5* je bilo res ulala...

Prec bi šla v Oman, samo čakam, da mal še tamale zrasteta...

Stran: [1]