Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 12:06:21
|
|
|
|
mišk
|
Meni ga je sestra s fantom najela kot darilo. Je pa Pontiac, bež barve, letnik 1959 se mi zdi. Slikco lahko vidiš v mojem albumu. Sicer je sedaj ne morem vprašat za telefonsko številko lastnika, a ti lahko kasneje sporočim. Je pa iz Celja.
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 12:22:40
|
|
|
|
cukr07
|
Midva sva se vozila s VW hrošči. Izposodila sva se jih brezplačno od svaka in njegovega prijatelja.
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 14:30:46
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem imela Topolinčka, posodil pa mi ga je stric. Najbolje da vprašaš kakšen klub oldtajmerjev v bližini.
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 14:55:28
|
|
|
|
Olivija
|
jaz sem prijateljici posodila mojega hrošča cabrio (metalic moder). Pa še zelo lepo so ga okrasil, edin vreme nas je malce zafrkavalo.
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 21:15:11
|
|
|
|
Tinca78
|
Mišk živjo, prosim za telefonsko - če se da bi bilo super. Namreč zanimajo me "stare" limuzine ... lp
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 21.4.2009 10:45:08
|
|
|
|
familija
|
Sem malo pobrskala po netu, ker mi je ena prijateljica omenjala, da bo najela tale avto: www.oldsmobile.si. Vpraši jih kako pa kaj ... Drugač je pa ideja poroke z oldimerjem huda. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?