Oldtimer - drugačna poroka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

Tinca78 -> Oldtimer - drugačna poroka (20.4.2009 11:53:27)

Živjo,

ker si želim malo drugačne poroke, me zanima če se je kdo vozil na svoji poroki z odltimerjem in če ima kakšno informacijo kje bi se dobil takšen avto z voznikom?
Ful hvala za info

mišk -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (20.4.2009 12:06:21)

Meni ga je sestra s fantom najela kot darilo.
Je pa Pontiac, bež barve, letnik 1959 se mi zdi. Slikco lahko vidiš v mojem albumu. Sicer je sedaj ne morem vprašat za telefonsko številko lastnika, a ti lahko kasneje sporočim. Je pa iz Celja.

cukr07 -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (20.4.2009 12:22:40)

Midva sva se vozila s VW hrošči. Izposodila sva se jih brezplačno od svaka in njegovega prijatelja.

melanija -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (20.4.2009 14:30:46)

Jaz sem imela Topolinčka, posodil pa mi ga je stric.

Najbolje da vprašaš kakšen klub oldtajmerjev v bližini.

Olivija -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (20.4.2009 14:55:28)

jaz sem prijateljici posodila mojega hrošča cabrio (metalic moder). Pa še zelo lepo so ga okrasil, edin vreme nas je malce zafrkavalo.

Tinca78 -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (20.4.2009 21:15:11)

Mišk živjo,

prosim za telefonsko - če se da bi bilo super. Namreč zanimajo me "stare" limuzine ...
lp

familija -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (21.4.2009 10:45:08)

Sem malo pobrskala po netu, ker mi je ena prijateljica omenjala, da bo najela tale avto: www.oldsmobile.si. Vpraši jih kako pa kaj ...
Drugač je pa ideja poroke z oldimerjem huda.

lp

daga79 -> RE: Oldtimer - drugačna poroka (29.4.2009 6:41:33)

nama je moj brat priskrbel nekega marcedeza starega - ko je najin fotograf to videl je znorel super slike sva ga pa dobila ko sva prišla iz cerkve sploh ne vem kak dolgo naju je matral s slikanjem ;)
peljala sva se na gostijo z njim - v glavnem super ideja za darilo!!!!!!!če katero zanima kakšna slika pošljem na zs

Stran: [1]