|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Okvara prenosnika
28.11.2006 19:14:16   
Anonimen
Danes sem noslila nazajj v Merkur prenosnika naj ga pošljejo na servis,ker že en mesec šteka.Star je pa dva meseca.Namreč CD.Rom je včasih delal včasih ne.Niti ga včasih ni pokazalo kot,da ga ni.No saj to me tolko ni motilo.Mi je pa začel štekati nič ni šlo odpirati vse je stalo tako,da sem kar baterijo mogla ven vzet,da sem ga lahko ugasnila.Potem,ko sem ga prižgala je rabil sigurno pol ure da se je zagnal včasih po eno uro včasih nekaj sekund.Dvakrat so mi dajali gor nove windovse,če bi bilo kaj narobe z njimi pa nič.Par dni je bilo v redu pa spet isto.Danes pa se ni vklopil pa sem klicala na servis kjer so rekli k njim poslat.Pa ga nesem v Merkur naj ga kar oni pošljejo.Pa trgovec lepo vklopi rač.in dela no saj potem je itak štekal.Ampak mi je rekle,da baje to ni nič narobe bilo z rač.da se je kao nekdo špilal nekaj in pokvaril cd-rom.Pa nevem,če sem poslušala no ne jaz ampak mali en cd pravljic.In,da baje ga oni pošljejo na servis ampak ne verjame,da ga bojo popravili pod garancijo,ker bi to naj jaz nekaj poškodovala.Haloooo.Kako pa on sploh vidi v njega kaj je narobe.In če bi slučajno rekli,da sem res jaz kriva kar ne verjamem imajo pravico zahtevat plačilo????????To kar bodo popravili.Ampak kako mi sploh,če bi že jaz pokvarila lahko dokažejo to?????????Ne vem kako oni to delajo ampak z mojim imava enake rač.istro stare iste programe in vse gor pa moj dela na njem svašta jaz pa na svojem nisem nič in mi štega že od začetka.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Okvara prenosnika
28.11.2006 19:21:25   
GATA
Kaj pa maš to za en prenosnik - kere firme?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.11.2006 19:22:10   
Anonimen
acer 2410.ja najcenejšega seveda.

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.11.2006 19:50:07   
GATA
Hm, Acer ni slab. Lahko da si nabasala na kaj pokvarjenega. Sam če ti je od začetka normalno delalo vse... hm.
Ni pa niti nujno da je kaj narobe z CD-ROMom, lahko je disk, lahko tud kakšni drajverji za acer-rja. Ker kot praviš da ti je vse zablokiralo, glih nebi jaz pripisovala cd-romu. In če so na servisu neki levi boš sam živce zgubljala.

Dokler pa je računalnik v garanciji, ga boš pač pod muz mogla nosit tja.

Želim ti da boš srečno vse uredila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.11.2006 20:01:30   
Anonimen
user posted image user posted image no ja saj nima veze kaj je narobe bolj me zanima ali lahko pripišejo napako npr....meni kao da sem ga jaz pokvarila?????????
ampak nevem s čim ali kako bi ga pokvarila saj nisem nič nalagala,nobenega virusa imela gor.so pa že od začetka bili problemi .vedno je nekaj štekalo pa sem mislila no saj bo boljše.danes pa mi je d...ko se sploh ni prižgal v trgovini pa takoj.Ali na servisu lahko to rečejo,da sem jaz kriva in ga ne bodo popravili????????''

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.11.2006 20:21:20   
GATA
Pomoje ti ne morejo naprtiti nekaj takega, če računalnik šteka. Sam ne vem kakšne kriterije imajo ti serviserji, če ti že v trgovini neki bluzijo.
Kot sem ti rekla, da pomoje s cd-romom ni nič narobe (ni pa izključeno) - je pa to edina stvar, ki bi jo načeloma lahko "ti" pokvarila.

In če sem prav razumela si ta prenosnik že večkrat nesla na servis, in ob normalni (enaki) uporabi, se pravi, da bi že na začetku ugotovili kakšno tvojo napako - pa temu ni bilo tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.11.2006 20:24:55   
GATA
IZVIRNO SPOROČILO: Alika01

Ali na servisu lahko to rečejo,da sem jaz kriva in ga ne bodo popravili????????''

Da ti odklonili popravilo močno dvomim, znajo pa računat. A servisa da direkt njim neseš pa ni? Da se bongaš preko trgovine...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.11.2006 20:28:39   
Anonimen
No ja,če bi že jaz pokvarila cd-rom ok.Ampak se mi zdi,da zaradi tega mi nebi štekal rač.zvočnik prašči zraven tega in se prižigal eno uro?????????????potem samo cd-ji nebi delali.Nisem ga še imela na servisu.windovs mi je nalagal tukaj en ki dela s tem in se bavi z rač.tudi danes mi je prišel gledat,ker sem mu rekl,da mi zopet šteka.je en čas lepo delal potem pa nič več ni šlo.vse je zaštekalo,da ga je moral resetirat potem pa tako več ni laufal do merkurja.pa mi je rekle,da je čisto vse v redu z windovsom vsi programi delajo kot treba,da je neka strojna napaka oziroma hardverska ali kaj to sploh pomeni nimam pojma.

(odgovor članu GATA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.11.2006 20:30:19   
Anonimen
Servis je v Velenju.Pa so mi sami rekli ko sem klicala tja naj ga nesem v merkur pa morajo oni poslat k njim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2006 19:07:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image končno so se lotili pregleda prenosnika na servisu.sem danes zvala pa so rekli,da so naročili novi disk.Je baje zanič tako,da do konca leta ga dobim nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2006 21:23:59   
GATA
IZVIRNO SPOROČILO: Alika01

user posted image user posted image user posted image končno so se lotili pregleda prenosnika na servisu.sem danes zvala pa so rekli,da so naročili novi disk.Je baje zanič tako,da do konca leta ga dobim nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Vidš Alika da si se čist po nepotrebnem sekirala. Ampak za prepričat te pa ni blo user posted image . Glavno da je vse OK, in upam, da bo sedaj funkcioniral BP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.